ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Μπράβο Πανιωνάρα...

Να γράψω πάλι ότι οι Ιταλοί είναι... γιοι της κωλοφαρδίας; Οτι (όπως σοφά είχε πει ο Ιβιτσα Οσιμ) η μπάλα είναι... πόρνη; Οχι αφήνω στην άκρη τη... μιζέρια και την... κακομοιριά! Κρατάω ότι ο Πανιώνιος δεν «μάσησε» και μπροστά σε 59.800 Ιταλούς βγήκε στο «Σάο Πάολο» και έπαιξε μπάλα. Είχε δοκάρι, ευκαιρίες και αν δεν τραυματιζόταν ο εξαιρετικός Λάμπρος Χούτος ίσως το ματς να είχε καλύτερη κατάληξη για τον «Αιώνιο». Κι όμως. Κόντρα σε όλα ο Πανιώνιος προσπάθησε για το θαύμα.... Αλλά βρήκε αντίπαλο πέρα από την ιταλική ομάδα και την ατυχία. Ατυχία που χτύπησε για πρώτη φορά στο 29' σε προβολή του Χούτου μέσα από την μεγάλη περιοχή, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι με το σκορ να είναι ισόπαλο, ενώ στο 87' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, με τον Κόντη να μην μπορεί να πλασάρει εύστοχα τον Ιέτσο σε μοναδικό τετ α τετ. Ομως δεν πειράζει η ομάδα έδειξε ότι μπορεί και φέτος να είναι ανταγωνιστικός. Μένει φυσικά η πίκρα από τον αποκλεισμό (και το «σπάσιμο» των δοκαριών...), αλλά από την άλλη όλοι οι Πανιώνιοι πρέπει να είναι περήφανοι για την ομάδα που στάθηκε σαν όση προς ίση απέναντι στη Νάπολι. Αν μη τι άλλο είναι ελπιδοφόρο μήνυμα να βλέπεις την ομάδα, αν και αγωνίστηκε χωρίς Τζιμπούρ, Μάκο, Σκούφαλη, Μπάρκογλου, να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στα θετικά του χθεσινού αγώνα η εμφάνιση του Τζαβέλλα που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς,, Μαϊστόροβιτς, Λάνγκαμπ, Τζαβέλλας, Μανιάτης, Κουτσόπουλος (80' Καπετάνος), Κουμορντζί, Νικολάου, Κοιλιάρας, Χούτος (55' Ντελούρα), Ντ' Ακόλ (71' Κόντης).

Πολλά μπράβο στους 200 "Πάνθηρες" που έδωσαν δυναμικό παρών στις εξέδρες του "Σάο Πάολο" και επί 90 λεπτά ενίσχυσαν την προσπάθεια των παιδιών του Εβαλντ Λίνεν. Πανιώνιος παντού και πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: