ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Δήλωση Χριστόφορου Μαυρόπουλο

"Η φετινή ευρωπαϊκή χρονιά για την ομάδα μας ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη φορά αλλά δυστυχώς τελείωσε νωρίς όμως με ψηλά το κεφάλι όπως αρμόζει στα 118 χρόνια της ιστορίας της. Ο Πανιώνιος μπαίνοντας στη τρίτη χρονιά της διοίκησης του κ. Κωνσταντίνου Τσακίρη μετράει ήδη δύο Ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Η περσινή συμμετοχή του Πανιωνίου, με τον αποκλεισμό της Σοσό και την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αλλά και φέτος στο Κύπελλο Ιντερτότο όπου αντιμετωπίσαμε την ΟΦΚ Βελγραδίου και τη Νάπολι, απέδειξε ότι η ομάδα πλέον έχει αλλάξει επίπεδο.

Η ΟΥΕΦΑ καθώς και όλοι μας οι αντίπαλοί μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Πανιώνιο και τη νέα σελίδα στην ιστορία του. Το νέο ύφος και η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα έχει αναγνωριστεί από όλους τους Ευρωπαίους φιλοξενούμενους μας. Τρανή απόδειξη τα λεγόμενα του Προέδρου της Νάπολι κ. Ντε Λαουρέντις, που εκθείασε την φιλοξενία της ομάδας του καθ’ όλη την παραμονή της στην Αθήνα.

Η ομάδα έδειξε ήδη ότι φέτος θα είναι βελτιωμένη αγωνιστικά και με τη βοήθεια του κόσμου της – που την ακολούθησε στο κατάμεστο «Σαν Πάολο» - θα συνεχίσει τον δρόμο των επιτυχιών. Οι φετινές προσθήκες ποδοσφαιριστών , οι τερματοφύλακες Ανδριόλας Μέιλι, οι Λάνγκαμπ Ντρσεκ στην άμυνα, ο Κοιλιάρας στη μεσαία γραμμή και οι Μπάρκογλου, Ντ’ Ακόλ στην επίθεση, καθώς και η επανένταξη των Ντελούρα, Τζαβέλλα και Λουρένσο μετά τον τραυματισμό τους, ανεβάζουν περισσότερο την ποιότητα της ομάδας και δίνουν στον προπονητή μας πολλές λύσεις.

Πιο σημαντικό βέβαια απο όλα αυτά είναι η απόκτηση για πρώτη φορά στην ιστορία μας προπονητικού κέντρου υψηλοτάτων προδιαγραφών, στο οποίο η ομάδα θα «μπει» με την επιστροφή της απο το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στις 10 Αυγούστου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου που μας στηρίζει από την αρχή αυτής της προσπάθειας καθώς και αυτούς που με τα τα μηνύματα συμπαράστασης που μας στέλνουν μας οπλίζουν με δύναμη και κουράγιο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για την μεγάλη μας αγάπη.

Χριστόφορος Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: