ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Αισιόδοξος ο Γουνδουλάκης

Οι εμφανίσεις του Πανιωνίου στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε επί αυστριακού εδάφους σκόρπισαν προβληματισμό στις τάξεις των φιλάθλων. Ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Φανούρης Γουνδουλάκης μίλησε στο novasports.gr και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον αγώνα με την ΟΦΚ Βελιγραδίου.

Δύο φιλικά έως τώρα, με τον Πανιώνιο να παρουσιάζει κάποια προβλήματα στο παιχνίδι του. Είναι κάτι που σε ανησυχεί αυτό ή έχει να κάνει με την έως τώρα προετοιμασία της ομάδας;
"Μαζευτήκαμε στις 15 Ιουνίου έχοντας στο μυαλό μας τα δύο παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Ιντερτότο. Πρωταρχικός μας στόχος και αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας είναι πως θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θέλουμε να συμμετάσχουμε και πάλι στο Κύπελλο UEFA, μια εξαιρετική διοργάνωση. Σε ότι αφορά στα φιλικά που δώσαμε μέχρι σήμερα πρέπει να ομολογήσουμε ότι η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα είναι σκληρή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παρουσιαστούμε κουρασμένοι. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε σύντομα, πρέπει να είμαστε καλύτεροι κόντρα στην ΟΦΚ Βελιγραδίου και αν θέλουμε να προκριθούμε χρειαζόμαστε πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα".

Τι πιστεύεις πως πρέπει να αλλάξει για να παρουσιαστεί "φρέσκος" ο Πανιώνιος στα ματς με την ΟΦΚ Βελιγραδίου;
"Γνωρίζουμε πως πρέπει να έχουμε καλή απόδοση, δεν περιμέναμε αυτά τα δύο φιλικά για να το μάθουμε αυτό. Όπως είπα και νωρίτερα, δουλεύουμε σκληρά όλες αυτές τις ημέρες, με αποτέλεσμα στα δύο φιλικά που δώσαμε να παρουσιάζουμε σημάδια κόπωσης. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει το προπονητικό επιτελείο και η λογική λέει πως οι ρυθμοί τις επόμενες ημέρες θα χαλαρώσουν κάπως. Πρέπει να παρουσιαστούμε "φρέσκοι" στον πρώτο αγώνα του Ιντερτότο αν θέλουμε να τα καταφέρουμε και νομίζω πως έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε στον στόχο μας".

"Κοιτάξτε, το παρελθόν μας έχει διδάξει πως όσες ομάδες βρέθηκαν σε παρόμοια θέση, στο πρωτάθλημα αντιμετώπισαν προβλήματα. Νομίζω πως στη δική μας περίπτωση δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο. Διαθέτουμε μια εξαιρετική ομάδα με ποιοτικό υλικό. Έχω την πεποίθηση πως βρισκόμαστε σε θέση ν' ανταπεξέλθουμε σε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει για τη φετινή χρονιά".

Ποιος είναι ο στόχος ή οι στόχοι του Πανιωνίου τη φετινή σεζόν;
"Η πρόκριση στο Κύπελλο UEFA μέσω του Ιντερτότο είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας μου και εμένα προσωπικά. Πρέπει φέτος να πάμε ένα σκαλί παραπάνω, τα τελευταία δύο χρόνια κάναμε πολύ καλές σεζόν, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Νομίζω πως έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε ψηλότερα. Οφείλουμε να το κυνηγήσουμε, δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια. Θέλουμε το καλύτερο για τον Πανιώνιο και θα το κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις".

Το Κύπελλο Ελλάδας θεωρείς πως είναι μια διοργάνωση στην οποία ο Πανιώνιος μπορεί να διακριθεί;
"Εδώ και τρία χρόνια ακούω συνέχεια αυτή την ερώτηση. Πρέπει όμως πρώτα να το πιστέψουμε εμείς. Το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση που μπορεί να διακριθεί οποιαδήποτε ομάδα συμμετέχει. Σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη διοργάνωση και για να κατακτήσεις το τρόπαιο θα πρέπει σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσεις να παρουσιάσεις καλό πρόσωπο και να παραμένεις συγκεντρωμένος".

Ευχή όλων είναι ο Πανιώνιος να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΟΦΚ Βελιγραδίου. Σε περίπτωση όμως που τα πράγματα δεν κυλήσουν ομαλά, έχεις σκεφτεί πως θα είναι η περίοδος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος;
"Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνουμε αν συμβεί κάτι τέτοιο είναι ν' ανασυνταχθούμε. Από εκεί και μετά είναι δουλειά του προπονητή μας και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου να βρουν τον τρόπο, ούτως ώστε να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση και να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Αυτοί είναι που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν σ' αυτή την περίπτωση και εμείς στην ομάδα τους εμπιστευόμαστε απόλυτα".

Από την ομάδα αποχώρησε ο Νταρίο Φερνάντες και βρίσκεται σε συζητήσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να πράξει το ίδιο και ο Ράφικ Τζιμπούρ. Πόσο θα επηρεάσουν την ομάδα σου αυτές οι απουσίες;
"Τόσο ο Νταρίο Φερνάντες, όσο και ο Ράφικ Τζιμπούρ, αν αποχωρήσει, είναι εξαιρετικοί παίκτες. Αυτό που πρέπει όμως να τονίσουμε είναι πως ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και δεν στηρίζεται σε μονάδες, αλλά στο σύνολο και την ομαδικότητα. Στην ομάδα φέτος ήρθαν ποιοτικοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Τέλος, θα ήθελα να γνωστοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, τι περιμένεις εσύ προσωπικά από τη χρονιά που έρχεται;
"Για μένα, το ΄χω ξαναπεί στο παρελθόν, προέχει η υγεία. Παρακαλώ Τον Θεό να μ' έχει καλά, να μου δίνει υγεία και δύναμη, να είμαι καλά και να βοηθάω τον Πανιώνιο στους στόχους του. Στον Πανιώνιο περνάω καλά, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα όσα περισσότερα γίνετε. Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Πανιώνιος και ο κόσμος της ομάδας να ξέρει πως θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω την ομάδα μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: