ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Απολογισμός του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Μια ακόμη επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά τελείωσε για τον Σύλλογό μας. Οι αγωνιστικές ομάδες του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. συμμετείχαν στα πρωταθλήματα των αθλημάτων τους και διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους και για το ήθος τους.

Η ομάδα του Πόλο Ανδρών εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Euro League, κατακτώντας την 3η θέση στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι περυσινές Πρωταθλήτριες Ελλάδος στο Μπάσκετ Γυναικών κυνήγησαν μέχρι το τέλος την πρώτη θέση στην Α1 Κατηγορία Γυναικών, μένοντας τελικά 2ες πίσω από τις Εσπερίδες.

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών, στην πρώτη της συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών κατάφεραν να τερματίσουν στην 7η θέση, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η ομάδα Handball Ανδρών εξασφάλισε νωρίς την παραμονή της στην Α2 Κατηγορία των Ανδρών και πάλεψε για το καλύτερο σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών έκανε ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα, κατεβάζοντας ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα και έχασε στα Μπαράζ την άνοδο στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Η Γυναικεία ομάδα Πόλο κατέκτησε τη 2η θέση στην Τελική φάση του Πρωταθλήματος Α2 Γυναικών.

Το Σκάκι του Πανιωνίου, τερμάτισε πρώτο και αήττητο στο μαραθώνιο της Β’ Εθνικής και θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Α1 Εθνική Κατηγορία σε μπαράζ τον Σεπτέμβριο.

Αλλά και στα ατομικά αγωνίσματα ο Σύλλογος είχε εξαιρετικές επιτυχίες.

Στην Κολύμβηση, ο Στέφανος Δημητριάδης έλαμψε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open, κατακτώντας Χρυσά μετάλλια στα 50, 100 και 200μ Πεταλούδας, κερδίζοντας πανηγυρικά την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Στο Στίβο, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του οποίου είναι ακόμη σε εξέλιξη, είχαμε εξαιρετικές επιτυχίες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Ο Κώστας Νακόπουλος κέρδισε ένα Αργυρό και ένα Χάλκινο μετάλλιο στα 800 και τα 1500μ Ανδρών, ο Κώστας Αναστασίου με 2 Χάλκινα μετάλλια στα 400μ. Εμπόδια (με επίδοση 49.66 που τον φέρνει στην 1η θέση στην Ευρώπη στους Νέους) και στα 4x400.
Ολική επαναφορά και ελπίδες για μεγάλες διακρίσεις για τη Δήμητρα Εμμανουήλ –η οποία ξεπέρασε τα προβλήματα υγεία που την ταλαιπώρησαν τόσο καιρό- και Αργυρό μετάλλιο στο Επί κοντώ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Εκτός από τις επιτυχίες στα Αγωνιστικά Τμήματα ο Σύλλογος μας απέδειξε το βάθος της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα των Ακαδημιών του, με τις επιτυχίες του σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβε μέρος:

ΣΤΙΒΟΣ

Η ομάδα Παμπαίδων Παγκορασίδων Β’ και Μίνι Παμπαίδων κέρδισε 4 Χρυσά, 1 Αργυρό και 7 Χάλκινα μετάλλια στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα.
Η Ομάδα Παίδων/Κορασίδων κατέκτησε 2 Χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΠΟΛΟ
Αήττητος πήρε το Πρωτάθλημα Παίδων στο Water Polo o Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. (γεν. 1994) στο τριήμερο 24-26 Ιουνίου 2008, που έγινε στα κολυμβητήρια της Αττικής.

ΜΠΑΣΚΕΤ
Η ομάδα των Εφήβων του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. προκρίθηκε στην Τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 19 Αυγούστου στην Κύμη.
Οι ομάδες Παίδων, Παμπαίδων και Κορασίδων διακρίθηκαν συμμετέχοντας στις Τελικές φάσεις των Πρωταθλημάτων των ενώσεων τους.

ΒΟΛΕΪ
Οι Παίδες και οι Έφηβοι συμμετείχαν στην Τελική δάση των Πρωταθλημάτων των Ενώσεων τους

HANDBALL
Από το Σάββατο 24 Μαΐου 2008, ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. είναι ο νέος Πρωταθλητής, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην κατηγορία των Παμπαίδων στο Χάντμπολ.

ΕΝΟΡΓΑΝΗ
Κατηγορία Παμπαίδων - Παγκορασίδων. Οι Παμπαίδες μας (Κουτσιούμπης Κωνσταντίνος, Σιδηρόπουλος Παντελής, Σκούρτης Μανώλης, Σαμψάκης Ανδρόγεως και Σαμψάκης Κωνσταντίνος), από την τέταρτη θέση του προκριματικού κέρδισαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, στο σύνθετο ομαδικό.
Ο Κουτσιούμπης Κωνσταντίνος ήρθε δεύτερος στο σύνθετο ατομικό με ασημένιο μετάλλιο. Επίσης κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, ασημένιο στο δίζυγο και χάλκινο στο μονόζυγο. Ο Σιδηρόπουλος Παντελής κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στον πλάγιο ίππο και ο Σαμψάκης Ανδρόγεως χάλκινο μετάλλιοστους κρίκους.
Η Παγκορασίδα μας Καραγιάννη Ελισάβετ, ολοκλήρωσε την πετυχημένη παρουσία του συλλόγου μας. Στόχος ήταν μια θέση στην τριάδα (τέτρτη στην πρόκριση). Τα κατάφερε παίρνοντας την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό. Κέρδισε επίσης ασημένιο μετάλλιο στο δίζυγο και χάλκινο μετάλλιο στη δοκό ισορρπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: