ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Λίνεν: "Είμαστε απογοητευμένοι που δεν προκριθήκαμε"

Το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ήταν κατά τον Έβαλντ Λίνεν, αυτό που έκρινε τις δύο αναμετρήσεις του Πανιωνίου με τη Νάπολι και «έδωσε» στους «παρτενοπέι» την πρόκριση για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» εμφανίστηκε διατεθειμένος να μη «χαρίσει κάστανα» στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του παιχνιδιού του «Σαν Πάολο» και δεν δίστασε να πει ότι η ομάδα του ήταν αυτή που άξιζε να πάρει το εισιτήριο.

Η πρώτη ερώτηση που τέθηκε στον Λίνεν ήταν για το γήπεδο. Η απάντησή του; «Δεν ήρθα εδώ για να δω το γήπεδο, αλλά για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σίγουρα δεν είμαστε ομάδα του βεληνεκούς της Νάπολι, αλλά όμως δεν αξίζαμε να χάσουμε την πρόκριση.

Στο πρώτο παιχνίδι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα, είχαμε πολλές κλασσικές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη».
Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Πανιώνιος; «Καμία ιδιαίτερη. Απλώς δεν σκοράραμε.
Είχαμε δοκάρια, τρεις ακόμη μεγάλες ευκαιρίες, δεν μας δόθηκε σίγουρα ένα πέναλτι και ίσως ένα δεύτερο. Η Νάπολι είναι ιταλική ομάδα και ξέρουμε ότι όπως όλες οι ιταλικές αμύνεται καλά, με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και δύο ακραίους που κρατιούνται πίσω. Είχαμε, όμως, τις ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι και να παραταχθούμε με εντελώς διαφορετικούς προσανατολισμούς στον επαναληπτικό».
Για τον επαναληπτικό, τέλος, τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο είμαστε πολύ καλοί, αλλά στο δεύτερο μετά τον τραυματισμό του Χούτου αντιμετωπίσαμε προβλήματα και δεν μπορούσαμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Δεν είδα μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, παρά την τεράστια απόσταση που υπάρχει στο μπάτζετ, αφού ο Πανιώνιος έχει προϋπολογισμό έξι με επτά εκατομμύρια και η Νάπολι 40. Γι αυτό και είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να περάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: