ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Εμεινε και ο Ζορόσκι

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Ιβάν Ζορόσκι που έστειλε την Πέμπτη υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο.

Ο πολύπειρος πλέι μέικερ ο οποίος ήταν από τα πολυτιμότερα "εργαλεία" της ομάδας την περασμένη σεζόν έγινε έτσι ο έβδομος παίκτης του περυσινού ρόστερ που θα συνεχίσει στους "κυανέρυθρους" μετά τους Γιαννούλη, Καλαμπόκη, Γεωργαλή, Ξανθόπουλο, Μπάξτερ και Κένταλ.

Παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις από άλλες ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας "έκλεισε τα αυτιά" του και εκτίμησε το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Ζορόσκι ήταν την περασμένη σεζόν ένα από τα γρανάζια της κυανέρυθρης μηχανής. Στην κανονική περίοδο ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 11,4 πόντους και δεύτερος πασέρ με 2,4 ασίστ ανά αγώνα.

Στα πλέι-οφ ειχε 10,9 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1,7 κλεψίματα μέσο όρο.

Ο Ηλίας Λιανός κάνει εξαιρετικές κινήσεις τόσο με τον προπονητή Τριφούνοβιτς, όσο και με τις ανανεώσεις συμβολαίων των παικτών. Αν μη τι άλλο ο μπασκετικός Πανιώνιος προσπαθεί να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός ενόψει των υποχρεώσεν της ομάδας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και φυσικά στην Ευρωλίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: