ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Κουμορτζί: "Δικαίωμα στο όνειρο"

Ο Μπερνάρντ Κουμορτζί ζει το δικό του όνειρο στον Πανιώνιο και ο Γκανέζος μέσος των Νεοσμυρνιωτών μιλώντας στους συμπατριώτες του δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την πρόκριση της ομάδας του, αλλά και για τον στόχο του που δεν είναι άλλος από μία μεταγραφή σε έναν top σύλλογο της Ευρώπης μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

"Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά ο καθένας δικαιούται να ονειρεύεται, ειδικά να κάνει μεγάλα όνειρα. Κανένας, ειδικά στην Ελλάδα, δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε (αποκλείσουμε) μία ομάδα της Ligue 1 εκτός έδρας, αλλά το κάναμε, κάτι που σημαίνει ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν", ήταν οι αρχικές δηλώσεις του νεαρού Γκανέζου.

Ο Μπερνάρντ Κουμορτζί ήταν βασικός και στις δύο αναμετρήσεις του Πανιωνίου με τη Σοσό. "Θέλω να επαναλάβω την απόδοσή που είχα στη Γαλλία ώστε να πείσω τον ομοσπονδιακό προπονητή Κλοντ Λε Ρουά ότι μπορώ να αγωνιστώ στο μεγαλύτερο επίπεδο".

Ο πρώην άσος του Αιγάλεω στη συνέχεια αναφέρθηκε στο όνειρό του και να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ομάδα. "Στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε ένα από τους top 20 συλλόγους στην Ευρώπη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Δουλεύω πολύ σκληρά για αυτό, αφού πρέπει να είσαι πολύ ανταγωνιστικός για να παίξεις στο πιο υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη".

Σε ερώτηση για για την Ολυμπιακή ομάδα της Γκάνας και τον επερχόμενο αγώνα με τη Νότιο Αφρική τόνισε: "Η Νότια Αφρική μπορεί να σβήσει το όνειρό μας που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Γι' αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά, όπως εκείνο κόντρα στη Νιγηρία. Το παραμικρό λάθος κόντρα στη Νότια Αφρική μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες μας για πρόκριση", ενώ ολοκλώνοντας τις δηλώσεις του πρόσθεσε: "Η ομοσπονδία θα πρέπει να δώσει κίνητρο στους παίκτες, ώστε να μην έχουν καμία δικαιολογία, ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια".


Πηγή: Sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια: