ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Στη μάχη η γυναικεία ομάδα του βόλεϊ

Ασπα Πανταζή: Νιώθω πολύ περήφανη που φέτος θα ξαναφορέσω την κυανέρυθρη φανέλα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., στην παρθενική του εμφάνιση στα σαλόνια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Ανυπομονώ να ζήσω την καυτή ατμόσφαιρα του Κλειστού της οδού Αρτάκης, που μόνο οι φίλαθλοι του Πανιωνίου ξέρουν να δημιουργούν και ειδικά οι Πάνθηρες. Για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα, χρειαζόμαστε κάθε φίλαθλο του Πανιωνίου στο πλευρό μας. Οι υποχρεώσεις μας ξεκινάνε την Παρασκευή στις 19:45, όπου στο Κλειστό της οδού Αρτάκης θα βρεθούμε αντιμέτωπες με τον Κτησιφώντα Παιανίας. Στόχος η πρώτη νίκη και με τη βοήθειά σας θα την κατακτήσουμε!
Υ.Γ. Εκ μέρους όλων των συναθλητριών μου θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα του ποδοσφαίρου μας, που μας έχει δώσει τόσες χαρές, στον αγώνα που θα δώσει την Πέμπτη απέναντι στη Χέλσινγκμποργκ. Περιμένουμε να μας κάνετε μία ακόμα φορά περήφανες που είμαστε μέλη του συλλόγου αυτού.

Μαρία Τσιάρα: Η καινούργια χρονιά βρίσκει την αγαπημένη μας ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 κατηγορία. Εύχομαι να είμαστε αντγωνιστικοί και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου. Η παρουσία του κόσμου μας και ιδιαίτερα των "Πανθήρων" θα μας δώσει ώθηση να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται

Ελένη Μεμετζή:
Είμαι 20 χρόνια στο χώρο και έχω δει πολύ λίγες ομάδες με τέτοια οργάνωση. Οι φίλαθλοι υποστηρίζουν την ομάδα και τους θέλουμε δίπλα μας. Λίγες ομάδες στην Α1 έχουν τέτοια υποστήριξη. Σιγά σιγά χτίζουμε μια νέα ομάδα με μέλλον. Έχουμε πολλές καινούργιες παίκτριες και χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να πάει η ομάδα μπροστά. ... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Ράνια Γκούζου: Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ομάδα και την οργάνωσή της. Εύχομαι μια καλή πορεία για τη νέα χρονιά, με υγεία πάνω από όλα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Μας δίνει δύναμη, μας εμψυχώνει και τους χρειαζόμαστε.

Ιουλία Χανδρή: Πάνω από όλα υγεία. Αν είμαστε καλά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά. Με τον κόσμο δίπλα μας, όπως στα τελευταία παιχνίδια πέρυσι, μπορούμε να πάμε καλά.

Τα Κυανέρυθρα Νέα εύχονται στα κορίτισα του βόλεϊ καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: