ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Σπυρόπουλος: "Μόνο νίκη με Λάρισα"

«Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει πλέον είναι ο αγώνας με τη Λάρισα. Μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό έχουμε χάσει έδαφος στην βαθμολογία. Θέλουμε τη νίκη για να βελτιώσουμε τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον διεθνή αμυντικό του Πανιωνίου Νίκο Σπυρόπουλο ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους «κυανέρυθρους» ποδοσφαιριστές... «προσγειώνονται» στην ελληνική πραγματικότητα της Σούπερ Λίγκας. «Δεν είναι εύκολο το ματς με τη Λάρισα, καθώς είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά για μας δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά για τη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπυρόπουλος. Για τον αγώνα με την Χέλσινμποργκ ο «κυανέρυθρος» αμυντικός τόνισε: «Στο Α’ ημίχρονο είχαμε πολύ καλή απόδοση και νομίζω ότι δίκαια προηγηθήκαμε στο σκορ. Ομως στο δεύτερο μέρος οι Σουηδοί ήταν καλύτεροι, μας πίεσαν και νομίζω ότι το τελικό 1-1 είναι δίκαιο αποτέλεσμα».

Μαϊστόροβιτς: "Μεγάλος παίκτης ο Λάρσον"

Ο Κροάτης Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς είχε το δυσκολότερο έργο την Πέμπτη το βράδυ, καθώς τις περισσότερες φορές είχε να αντιμετωπίσει τον Χένρικ Λάρσον. Μιλώντας για τον μεγάλο Σοτυηδό επιθετικό ο Μαϊστόροβιτς υπογράμμισε: «Οτι και να πεις για τον Λάρσον είναι λίγο. Είναι από τους κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης και φαίνεται σε κάθε ματς. Παρά την ηλικία του είναι κίνδυνος θάνατος για κάθε άμυνα. Πρέπει να πω με ειλικρίνεια ότι στη φάση του γκολ δεν κατάλαβα τι έγινε...». Για τον αγώνα με την Χέλσινμποργκ ο Κροάτης αμυντικός ανέφερε: «Πιστεύω ότι αν είμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με τη νίκη. Είχαμε τις φάσεις, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά το 65ο λεπτό δεχθήκαμε μεγάλη πίεση και ήταν φυσιολογική εξέλιξη η ισοπαλία».
Μάκος: ¨Καλά πήγαμε..."
Από τη πλευρά του ο διεθνής μέσος του Πανιωνίου Ακης Μάκος ανέφερε για το ματς με την Χέλσινμποργκ: «Καταφέραμε να σκοράρουμε σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-0 υπερ μας. Αυτό μας έκανε πιο άνετους στη συνέχεια. Δυστυχώς μετά το 75ο λεπτό η απόδοση μας έπεσε και έτσι ήρθε η ισοφάριση».

Νικολάου: "Θετικό αποτέλεσμα"

Ο Μάριος Νικολάου μαζί με τον Φανούρη Γουνδουλάκη και τον Ντάριο Κρέσιτς ήταν οι κορυφαίοι παίκτες του Πανιωνίου στο ματς με την Χέλσινμποργκ. Ο διεθνής Κύπριος μέσος ανέφερε: «Από τι στιγμή που προηγηθήκαμε στο σκορ θα έπρεπε να πετυχαίναμε δεύτερο γκολ με το οποίο θα καθαρίζαμε τον αγώνα. Δυστυχώς, ενώ είχαμε ευκαιρίες, δεν το καταφέραμε και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν φυσιολογική η ισοφάριση. Νομίζω ότι τελικά η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Για μας πιστεύω ότι είναι θετικό που αρχίσαμε τους αγώνες στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ με ισοπαλία. Διατηρούμε ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης». Για το αυριανό ματς με την Λάρισα ο Κύπριος μέσος ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο ματς. Η Λάρισα είναι δυνατή ομάδα με αξιόλογους παίκτες. Ομως εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να νικήσουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: