ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

Μαζί για νέες επιτυχίες!

Λίγο πριν το ξεκίνημα των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, ο Πανιώνιος παρουσίασε το φιλόδοξο χορηγικό του πρόγραμμα, καθώς και τις νέες του φανέλες για την σεζόν 2007-08. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Ηλίας Λιανός, ευχαρίστησε τις εταιρίες που συνεργάζονται με τους «κυανέρυθρους» επειδή όπως χαρακτηριστικά είπε: «Με βοηθούν να μειώσω τις δικές μου ζημιές». Όσον αφορά στους παίκτες, στάθηκαν περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι και στην εντός έδρας ήττα από το Αιγάλεω που πρέπει άμεσα να ξεχαστεί.

Ηλίας Λιανός: «Θεωρήσαμε ότι αυτή η εκδήλωση είναι φέτος επιβεβλημένη λόγω της ποιότητας των χορηγών μας. Αποφασίσαμε να αφιερώσουμε χρόνο και χρήμα για μια πιο οργανωμένη προσπάθεια. Στόχος μας είναι να υπάρξει ένα μείγμα χορηγών, που ελπίζω να μείνουν κοντά μας και τα επόμενα χρόνια. Ήδη με την On Telecom έχουμε συμφωνήσει για δύο χρόνια και βλέπουμε. Μετά τις τρεις μεγάλες ομάδες, η πιο αγαπητή στον κόσμο είναι ο Πανιώνιος, αλλά δεν έχουμε καταφέρει ως τώρα να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Ευχαριστώ τους χορηγούς μας για την προσπάθεια και την οικονομική στήριξη. Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο και όλοι καταλαβαίνεται τι εννοώ. Είναι ένα άθλημα που παρότι έχει προσφέρει πολλά, στο κομμάτι του μάρκετινγκ υστερεί και για αυτό φταίνε οι ομάδες και η αγορά. Αν και δεν μου αρέσει η λέξη επένδυση, τους ευχαριστώ όλους τους χορηγούς, γιατί με βοηθούν να μειώσω τις δικές μου ζημιές».

Περικλής Κατσιούλας
(αντιπρόεδρος On Telecom): «Δεν συνεργαζόμαστε μόνο για θέμα προβολής, αλλά επειδή αγαπάμε τον Πανιώνιο. Είμαστε μια νεανική εταιρία και ο Πανιώνιος είναι η πιο νεανική ομάδα. Στόχος μας είναι να μπει σφήνα στις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες και να συμβάλει στην άνοιξη του μπάσκετ. Έχουμε αποφασίσει μια σειρά δραστηριοτήτων ψυχαγωγίας και πολιτισμού, όχι μόνο στα Νότια, αλλά και στα Βόρια προάστια. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το Ελληνικό δεν έχει αξιοποιηθεί καθόλου. Συμφωνήσαμε με τον Πανιώνιο να οργανώσουμε μαζί πρωτάθλημα 3 on 3 για ερασιτέχνες και σχολεία, ώστε να μαζέψουμε πριν τις επίσημες διοργανώσεις της ομάδας γονείς και παιδιά. Θα υπάρξει και βραβείο, που θα δοθεί στα πλέι οφ, όπου σίγουρα ο Πανιώνιος θα δώσει το παρών. Επίσης, συμφωνήσαμε να αξιοποιηθεί οπτικά το υλικό του Πανιωνίου. Τέλος, σε όλους τους φίλους της ομάδας που θα κάνουν σύνδεση On Telecom θα δίνουμε δωρεάν ένα εισιτήριο διαρκείας. Και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή. Θέλω επίσης να πω ότι είμαστε γουρλήδες».
Απόστολος Κοκολιός (εκπρόσωπος Volvo): «Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις σε Εθνικό και ομαδικό επίπεδο. Ο Πανιώνιος είναι μια παραδοσιακή ομάδα και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ. Έχουμε και εμείς κάποιες ιδέες και προγράμματα, τα κρατάμε, όμως, ως έκπληξη και θα τα μάθετε κατά την διάρκεια της χρονιάς».

«Θα τα καταφέρουμε»
Ο μόνος παίκτης που δεν έδωσε το παρών στην εκδήλωση ήταν ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος ήταν άρρωστος. «Ξεκινήσαμε με μια μεγάλη νίκη. Στην συνέχεια ήρθε η ήττα από το Αιγάλεω και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ανασυγκροτηθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά στα δύσκολα παιχνίδια που μας περιμένουν. Σύντομα ξεκινούν και οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Πιστεύω, όμως, ότι θα τα καταφέρουμε», σχολίασε ο Γιάννης Γιαννούλης.
Ο Ντούσαν Σάκοτα, υποστήριξε: «Ήταν βαριά η ήττα την Κυριακή, όμως, πρέπει να την ξεχάσουμε. Για τα παιχνίδια του ULEB χρειάζεται μια άλλου είδους προετοιμασία. Εμείς κοιτάμε μπροστά. Ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι κατώτερος από τον περσινό. Πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Έχουμε το υλικό, αλλά επειδή είναι νέα η ομάδα χρειάζεται κάποιο χρόνο προσαρμογής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: