ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΥ...






... σ' όλα τα γήπεδα τα ευρωπαϊκά
Υ.Γ. Περιμένουμε την κλήρωση της Τρίτης για να δούμε που θα ταξιδέψει η Πανιωνάρα φέτος. Μέχρι τότε όλοι τη Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο έχουμε ματς με την Αεκ!

Υ.Γ. 2: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΛΕΜΕ.... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "Μας κάνατε περήφανους": "Συγχαρητήρια επιστολή προς τη διοίκηση, το τεχνικό τημ και τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου απέστειλε η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος με αφορμή την πρόκριση της ομάδας μας στους Ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ μετά τον αποκλεισμό της γαλλικής ομάδας Σοσό.
"Η ΚΑΕ Πανιώνιος συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Πανιώνιος για την πανάξια και ιστορική πρόκρισή της στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ολοι οι φίλαθλοι της ομάδας αλλά και οι Ελληνες φίλοι του αθλητισμού είναι υπερήφανοι για τους κυανέρυθρους πάνθηρες της ομάδας μας που θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει στα ευρωπαϊκά γήπεδα στην πολύ σπουδαία αυτή διοργάνωση. Οι ευχές όλων στην ΚΑΕ Πανιώνιος για μία εξίσου επιτυχημένη πορεία και στη φάση των ομίλων θα σας συνοδεύουν σε κάθε αγώνα στη Νέα Σμύρνη, σε κάθε ταξίδι στο εξωτερικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: