ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2007

Γιάρο ψυχάρα για πάντα Πανιωνάρα

Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό της Μπόχουμ το οποίο κυκλοφόρησε στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Νυρεμβέργη, παραχώρησε ο Γιάροσλαβ Ντρόμπνι. Σε αυτή αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην τετραετή θητεία του στον Πανιώνιο.
Αναλυτικά ο Τσέχος τερματοφύλακας ανέφερε... «Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Όχι μόνο γιατί έπαιξα καλό ποδόσφαιρο, αλλά και γιατί βρήκα την ευτυχία στην προσωπική μου ζωή, μιας και γνώρισα την Κατερίνα, όπου και αναμένεται το επόμενο διάστημα να έρθει για μόνιμή εγκατάσταση». Όσο αφορά στην ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα τόνισε: «Είναι φανταστική, οι οπαδοί δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα. τραγουδούν όλη την ώρα ή σκαρώνουν συνθήματα. Μετά το τελευταίο σφύριγμα όμως ο αγωνιστικός χώρος είναι γεμάτος αντικείμενα. Αυτή είναι η αρνητική πλευρά, διότι όταν αυτά σφυρίζουν δίπλα από τα αυτιά σου, σίγουρα δεν είναι γιορτή».
Αναφορικά με την σύγκριση με τα γερμανικά στάδια σημείωσε: «Εδώ οι αρένες είναι γεμάτες και η συμπεριφορά του κόσμου λίγο πολύ πρέπουσα. Στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται η μετακίνηση οπαδών».

Πηγή:www.Daynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: