ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2007

Με ηγέτη τον Μάριο Μπρέσκα, καθοριστική νίκη ο Πανιώνιος

Με ηγέτη τον εκπληκτικό Μάριο Μπρέσκα και σκόρερ τον Φανούρη Γουνδουλάκη, τον Ράφικ Τζιμπούρ (έσπασε η γκαντεμιά του) και τον Σεκού Μπερτέ, ο Πανιώνιος νίκησε 3-1 τη Κέρκυρα και έπιασε τους 29 βαθμούς. Οι "Πάνθηρες" του Εβαλντ Λίνεν έδειξαν από το πρώτο λεπτό ότι ήθελαν τη νίκη και την πήραν δικαιότατα, όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της Κέρκυρας Μπάμπης Τεννές. Θερμή συμπαράσταση από τους "κυανέρυθρους" οπαδούς, όμως και πάλι τα εισιτήρια ήταν 2.312!!!
Το www.sport-fm.gr έγραψε για το ματς: Δυναμικά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Πανιώνιος, δημιουργώντας μόλις στο 4ο λεπτό προϋποθέσεις για να πετύχει το γκολ. Συγκεκριμένα, ο Λουρέντσο με εκτέλεση φάουλ θα αναγκάσει τον Σιντιμπέ σε δύσκολη απόκρουση, και ο επερχόμενος Τζιμπούρ δεν θα μπορέσει από κοντά να ανοίξει το σκορ. Από εκείνο το σημείο και μετά η Κέρκυρα πήρε τον έλεγχο του κέντρου, προσπαθώντας να γίνει απειλητική, προσέχοντας παράλληλα πάρα πολύ στην άμυνα. Τελικά στο 20ο λεπτό θα μπει το πολυπόθητο για τους «κυανέρυθρους» γκολ, όταν μετά από προσπάθεια του, ο Μπρέσκα θα σουτάρει, ο Σιντιμπέ θα αποκρούσει, όμως ο Γουνδουλάκης στην επαναφορά θα στείλει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τον Πανιώνιο. Αυτό το τέρμα επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, αφού ο Μπάμπης Τεννές που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε παρατάξει με αμυντικούς προσανατολισμούς την Κέρκυρα, αναγκάστηκε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα, του βάζοντας στο παιχνίδι τον Φότι στη θέση του Σκούφαλη. Ο 22χρονος επιθετικός των Φαιάκων τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης, με αποτέλεσμα ο Ντακόλ να μεταφερθεί στη δεξιά πλευρά και ο Γκουέλα στα αριστερά. Και ενώ όλα έδειχναν ότι έτσι θα πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, ήρθε ο Ρέφικ Τζιμπούρ να γράψει το 2-0 υπέρ του Πανιώνιου με σουτ. Έτσι έληξε και το πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μπάμπης Τεννές πέρασε στο ματς, τον Τζαβέλλα στη θέση του Τόσκα, θέλοντας φυλάξει καλύτερα την αμυντική του γραμμή. Με τον Άλεξ Ντακόλ να πετυχαίνει το γκολ, η Κέρκυρα μείωσε σε 2-1, ξαναμπαίνοντας στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Ωστόσο, ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχαν δημιουργηθεί από τους Κερκυραίους, έβαλε το γκολ του Μπερτέ στο 76ο λεπτό, γράφοντας το 3-1, με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Αυτό το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τέλος, με την Κέρκυρα παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες να μην καταφέρνει κάτι.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εβαλντ Λίνεν): Κένινγκ, Σπυρόπουλος, Μπερτέ, Πλετς, Μπρέσκα, Μάκος, Γουνδουλάκης (73' Αραβίδης), Τσικιτισβίλι (77' Κοντέ), Λουρέντσο, Μανιάτης, Τζιμπούρ (84' Καρνέιρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: