ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2007

Η συνέντευξη Τύπου του Εβαλντ Λίνεν

Το σύνθημα για τη νίκη στο "Αλκαζάρ" και το παιχνίδι της Κυριακής με την Λάρισα έδωσε ο Έβαλντ Λίνεν. Ο προπονητής του Πανιωνίου δεν θέλησε να δώσει οριακό χαρακτήρα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και επεσήμανε ότι όλα τα παιχνίδια με τις ομάδες που ανήκουν στο...μεγάλο γκρουπ της βαθμολογίας και βρίσκονται ανάμεσα σε δύο στόχους, είναι ιδιαίτερα σημαντικά. "Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα με τις ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο. Όσο κρίσιμο είναι για την Λάρισα λοιπόν το παιχνίδι, τόσο είναι και για εμάς. Είναι αμφίρροποι αγώνες", τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει: "Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό αλλά και να πάμε στις πιο υψηλές θέσεις. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, όπως και σε αυτό. Χρειάζεται να δώσουμε το 100% γιατί η Λάρισα είναι καλή ομάδα".

Υποψήφιοι Κοντέ-Μπερτέ
Ο Γερμανός τεχνικός δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ωστόσο όπως φάνηκε από τα λόγια του, ο Ουμάρ Κοντέ και ο Σεκού Μπερτέ διεκδικούν με αξιώσεις θέση στο βασικό σχήμα. "Ο Ενσαλίβα είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αντίθετα επιστρέφει ο Μάκος. Επίσης Κοντέ και Μπερτέ είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και ο μόνος που δεν προπονείται είναι ο Εξουζίδης". Μάλιστα για τον Κοντέ τόνισε ότι θεωρεί πως είναι περισσότερο έτοιμος αυτή την φορά για να αγωνιστεί και έτσι ο Ελβετός μεσοαμυντικός είναι πιθανόν να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του "Αλκαζάρ", αγωνιζόμενος σε ρόλο αμυντικού μέσου δίπλα στον Μάκο. Εξάλλου ο Μπερτέ είναι πιθανόν να βρεθεί ξανά στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Πλετς, με τον Γκάσπαρ να μένει στον πάγκο.

"Δεν βιάζομαι για τον Φερνάντες"
Η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Ντάριο Φερνάντες στους αγωνιστικούς χώρους έχει ξεκινήσει και ο Αργεντινός πλέον ανεβάζει ρυθμούς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, δείχνοντας έτοιμος να επιστρέψει σε χρόνο-ρεκόρ. Ο Έβαλντ Λίνεν πάντως έδειξε ότι δεν θέλει να τον χρησιμοποίησει, προτού είναι 100% έτοιμος."Ακολουθεί πρόγραμμα με ασκήσεις και σπριντ αλλά δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος. Νομίζει ότι είναι αλλά δεν θέλω να τον χρησιμοποιήσω άμεσα γιατί είναι μικρή περίοδος από τον τραυματισμό του. Ίσως την επόμενη ομάδα να προπονηθεί με την ομάδα. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι. Αν επιστρέψει πρέπει να είναι 100% έτοιμος", ανέφερε.

"Παίζουμε για τον κόσμο"

Αναφορικά εξάλλου με την παρουσία των φιλάθλων του Πανιωνίου στο "Αλκαζάρ", ο Έβαλντ Λίνεν παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από αυτό το γεγονός και στάθηκε στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν κατά της βίας. "Παίζουμε για τον κόσμο μας. Είναι δυσάρεστο να μην πηγαίνουν οι οπαδοί μίας ομάδας σε άλλη έδρα. Αν είναι κάποιος που δεν συμπεριφέρεται σωστά πρέπει να τον στείλουμε στην φυλακή", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: "Στην Τούμπα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο με αυτόν που πέταξε το αντικείμενο στον Νίνη. Δεν χρειάζονται νέοι νόμοι. Αν υπάρχει σωστή οργάνωση με τις κάμερες και την αστυνομία, τότε το πρόβλημα μπορεί να λυθεί. Πάντα βοηθά η παρουσία των οπαδών μας και είμαστε χαρούμενοι που θα είναι εκεί".

Πηγή:www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: