ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2007

Η συνέντευξη Τύπου του Εβαλντ Λίνεν

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη μπορεί να προβάλει ιδιαίτερα σημαντικό για την συνέχεια στον Πανιώνιο, ωστόσο ο Έβαλντ Λίνεν τόνισε ότι δεν θα κάνει την... διαφορά. Ο Γερμανός προπονητής ένα 24ωρο πριν από την αναμέτρηση με τους "κίτρινους" στάθηκε στην σημασία που έχει να αποκτήσει η ομάδα του σταθερότητα, πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, μετά το 3-1 επί της Καλαμαριάς.
"Την διαφορά δεν την κάνει το ένα ματς.Δεν έχει νόημα να μιλάμε για στόχους. Αν όμως κερδίσουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, τότε θα ξεφύγουμε από αυτό το γκρουπ με τις πολλές ομάδες. Αυτός είναι ο στόχος μας, να ξεφύγουμε από τις θέσεις αυτές", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Δύσκολο παιχνίδι"


Αναφερόμενος εξάλλου στον αντίπαλο, ο Έβαλντ Λίνεν χαρακτήρισε τον Άρη ως μία από τις πιο τεχνικές ομάδες του πρωταθλήματος και τόνισε ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης είναι μία από τις πιο τεχνικές ομάδες του πρωταθλήματος, έχει καλή επίθεση και είναι δεμένος στην άμυνα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και σε σχέση με τον πρώτο γύρο έχει αλλάξει ακραίους μπακ, οι οποίοι ήταν επιθετικογενείς, κάτι που εκμεταλλευτήκαμε.Τώρα έχουν τον Βανγκέλι και τον Κοϊρα. Είναι μία ομάδα που δεν χάνει εύκολα και μέχρι τώρα είχε πολλές ισοπαλίες".

Εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό

Ο τεχνικός του Πανιωνίου εξέφρασε όμως και την εμπιστοσύνη του στο έμψυχο δυναμικό,εκφράζοντας μάλιστα την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι έχουν μειωθεί τα προβλήματα καθώς οι Μπερτέ και Κοντέ αποθεραπεύτηκαν και πλην των δεδομένων απόντων(Φερνάντες, Γουσούλης), στην διάθεση του δεν θα είναι ο τιμωρημένος Μάκος.
"Είναι θετικό που το τελευταίο διάστημα διατηρούμε την ίδια ενδεκάδα με λίγες αλλαγές. Σημαίνει ότι είναι επιτυχημένη η ομάδα. Είναι όμως επίσης καλό το γεγονός πως έχουμε εναλλακτικές λύσεις και παίκτες που "πιέζουν" για να μπουν στην πρώτη ομάδα", τόνισε αρχικά ενώ στάθηκε και στα ψυχικά αποθέματα που διαθέτουν οι παίκτες του λέγοντας:
"Στον πρώτο γύρο, παίξαμε πολύ καλά σε αρκετά παιχνίδια αλλά δεν σκοράραμε και το γεγονός αυτό θα μπορούσε να μας ρίξει ψυχολογικά, καθώς δεν έρχονταν οι νίκες. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες καταστάσεις. Διαθέτει ψυχικά αποθέματα".


Διαφορά στο σκοράρισμα


Πάντως ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του σκοράρει πιο συχνά, κάτι που της έχει δώσει την δυνατότητα να βελτιώσει τις εντός έδρας επιδόσεις της με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες που έχει πετύχει με ΟΦΗ, Ηρακλή, Εργοτέλη και Καλαμαριά.
"Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν στον πρώτο γύρο και τότε δεν σκοράραμε συχνά. Η διαφορά είναι ότι ήρθαν οι νέοι παίκτες τον Ιανουάριο και έχουν δώσει λύσεις στο σκοράρισμα", δήλωσε.

Σκέψεις για Τσκιτισβίλι


Ο Έβαλντ Λίνεν εξάλλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση του Λεβάν Τσκιτισβίλι στο παιχνίδι με την Καλαμαριά, ωστόσο όπως πρόσθεσε μετά την επιστροφή του Βάγκνερ, είναι σε δίλημμα σχετικά με το αν ξεκινήσει τον Γεωργιανό, ο οποίος αγωνίστηκε και με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο φιλικό με την Τουρκία και στο παρελθόν δεν αγωνιζόταν συχνά.
"Είμαστε χαρούμενοι που ο Τσκιτισβίλι είχε καλή απόδοση και βοήθησε την ομάδα. Όμως και ο Βάγκνερ έπαιζε καλά. Ίσως πρέπει να σκεφτούμε, ότι αν αγωνιστεί θα έχει παίξει σε τρία παιχνίδια για 90 λεπτά μέσα σε μία εβδομάδα. Θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε".

Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: