ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2007

Νίκη στο ελληνικό, στη Τουρκία το... αυτί!

Πανέτοιμος για την κρίσιμη τελευταία αναμέτρηση με τη Σαρλερουά (Ελληνικό 20.30) στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του FIBA EuroCup είναι ο Πανιώνιος Forthnet. Οι κυανέρυθροι μόνο με νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα του Βελγίου και παράλληλα νίκη της Τουρκ Τέλεκομ Αγκυρας στην Τουρκία επί της Λοκομοτίβ Ροστόβ θα προκριθούν στους "8" της διοργάνωσης.
Ο προπονητής της ομάδας Λούκα Παβίτσεβιτς είχε στην προπόνηση της Δευτέρας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έδωσε το σύνθημα της νίκης επί της βελγικής ομάδας η οποία είναι αδιάφορη βαθμολογικά.
Η αναμέτρηση του Πανιώνιος Forthnet με τη Σαρλερουά θα καλυφθεί σε ζωντανή μετάδοση από το Sport +, ενώ η αναμέτρηση της Τουρκ Τέλεκομ Αγκυρας με τη Λοκομοτίβ Ροστόβ θα ξεκινήσει στις 19.15 ώρα Ελλάδας.
Η Σαρλερουά, στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος Βελγίου έχασε εκτός έδρας από την Ατόμια Βρυξελλών με 84-77. Τους πόντους της προσεχούς αντιπάλου του Πανιώνιος Forthnet πέτυχαν οι: Μπιγκς 15, Γκρέις 19, Μπριούερ 11, Σερζάν 2, Νταρντέν 7, Ρίντικ 3, Ακπομεντά 3, Μασό, Κρουπάλια 11, Γιόρσεν 6
Η Σαρλερουά πάντως παραμένει πρωτοπόρος στη βαθμολογία με ρεκόρ 16 νίκες και 6 ήττες.


Πηγή:ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet, www.panioniosbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: