ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2007

Ο "Τσκίτο" έφτιαχνε, ο Μάκος "έκοβε", ο Μάριο "όργωνε", ο Τζιμπούρ "πάλευε" και ο Λουίς "εκτελούσε"...

Η... συμμορία των "5"... πήρε από το χέρι τον Πανιώνιο και τον οδήγησε στη μεγάλη νίκηξ με 3-1 επί του Απόλλωνα καλαμαριάς. Ο Γεωργιανός Λέβαν Τσκιτισβίλι φαίνεται ότι άφησε πίσω του τις "κακές" εμφανίσεις και αποφάσισε να δικαιώσει τον Εβαλντ Λίνεν που τόσο καιρό έλεγε ότι δεν είναι ο... πραγματικός "Τσκίτο". Ο Γεωργιανός ήταν φοβερός. Πραγματικός μπαλαντέρ. Αξιοι συμπαραστάτες του Γεωργιανού μέσου, ο Μάριο Μπρέσκα που δείχνει αναγεννημένος στη θέση του δεξιού μπακ χαφ, ο Ακης Μάκος που σταμάτησε τις περισσότερες επιθέσεις του Απόλλωνα ενώ είχε συμβολή και στον δημιουργικό τομέα των «κυανέρυθρων». Ακόμη ο Ράφικ Τζιμπούρ που μάζεψε πολύ «ξύλο» και άνοιξε πολλούς διαδρόμους στην άμυνα των φιλοξενουμένων. Τελευταίος (αλλά όχι ύστατος...) ο Λουίς Λουρέντσο που σκόραρε δυο φορές. Φυσικά και τα υπόλοιπα παιιδά του Εβαλντ Λίνεν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσει ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ σε μια καθοριστική νίκη. Με τέτοιες εμφανίσεις ο Πανιώνιος δεν έχει φοβηθεί τίποτα. Ούτε αντιπάλους, ούτε... διαιτητές!
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Κένιγκ, Γκασπάρ, Πλέτς, Ενσαλίβα, Μπρέσκα (82' Μανιάτης), Τσικιτισβίλι, Μάκος (73' Αραβίδης), Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος, Τζιμπούρ, Λουρένσο (90΄Σιαλμάς)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΒΑΛΝΤ ΛΙΝΕΝ
''Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε αύτο το παιχνίδι και πήραμε τους 3 βαθμούς, ένα παιχνίδι που ήταν οριακό και πολύ σημαντικό. Το ξεκίνημα ήταν πάρα πολύ καλό με το 1-0, ένα γκολ αμφίβολλο για πολλούς, για να πω την αλήθεια όμως δεν ξέρω αν ήταν οφσίντ, αλλα δεν με νοιάζει αφού και εμείς αδικηθήκαμε πολλές φορές. Παλέψαμε πολύ και καταφέραμε να ελένξουμε το παιχνίδι με μόνη απειλή μια φάση όπου ήμασταν πολύ άτυχοι, αφου κάπου βρήκε εμπόδιο η μπάλα και άλλαξε κατεύθυνση και έτσι δεχτήκαμε το γκόλ. Στο 2ο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα μπορούσαμε. Ωστόσο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα, στη συνέχεια ήμασταν καλύτεροι, κερδίσαμε πολλές μονομαχίες καθώς βέβαια χάσαμε και πολλές ευκαιρίες όπως αυτή με τον Γουνδουλάκη στο 52ο λεπτό και με τον Μάκο στη συνέχεια. Επιπλέον ήμασταν και λίγο τυχεροί που δεν δεχθήκαμε κάποιο γκόλ. Πιστεύω πως όσο κυλούσε ο χρόνος παίζαμε καλύτερα και αξίζαμε τη νίκη. Τέλος, νομίζω πως καταφέραμε να ελένξουμε το παιχνίδι καθ'όλη τη διάρκεια του. Με αιφνιδίασε το γεγονός των 3 τερμάτων, ειδικά το 3ο γκόλ ήταν πολύ όμορφο με τη σέντρα του Λουρένσο και με τη πολύ καλή εκτέλεση του Αραβίδη.''
Οσον αφορά τον Τσκιτισβίλι ο γερμανός τεχνικός δήλωσε πως είναι πολύ ευχαριστημένος απο αυτόν και είπε χαραχτηριστικά ''έκανε πολύ καλές πάσες,είχε πολύ όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που μας έδειξε απο τις προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Γι'αυτό και δεν ξαφνιάστηκα με την τόσο καλη απόδοση που είχε.

Οταν ρωτήθηκε για την απουσία του Βάγκνερ ο Εβαλντ Λίνεν απάντησε ''υπήρξε πρόβλημα στον τετρακέφαλο του πριν απο τον αγώνα με τον Παναθηναικό, όμως πέρα απο αυτό είναι ένας πολύ νέος παίχτης, αφήσαμε πολλούς νέους παίχτες έξω γιατί πρέπει να υπάρχει προσοχή. Πιστεύω πως ήταν και η σωστή στιγμή για να τον ξεκουράσουμε λίγο. Τη περίπτωση του Μανιάτη που αγωνίσθηκε ως δεξί μπάκ σχολίασαν οι δημοσιογράφοι και ο προπονητής του Πανιωνίου απάντησε ''Γνώμη μου είναι πως αποδίδει καλύτερα σαν δεξί μπάκ, και με τον Μπρέσκα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως στην έδρα μας πρέπει να είμαστε λίγο πιο επιθετικοί.''

Δεν υπάρχουν σχόλια: