ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Ο Δημήτρης Σιόβας αποκλειστικά στο www.wind.com.gr

«Αισθάνομαι καλά με τις εμφανίσεις μου στα τελευταία παιχνίδια του Πανιωνίου, όμως δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος, εφόσον η ομάδα δεν βρίσκεται στη βαθμολογική θέση που της αξίζει. Θα κάνουμε τα πάντα στις επτά αγωνιστικές που απομένουν έτσι ώστε να βελτιώσουμε όσο γίνεται την εικόνα μας στον βαθμολογικό πίνακα. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό δεν είναι τίποτε άλλο από ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα μπούμε με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και βέβαια διεκδικώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για την φετινή εικόνα της ομάδας δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στην ατυχία αλλά να κοιτάξουμε τα δικά μας λάθη που πρέπει και μπορούμε να τα διορθώσουμε άμεσα..»

Ο νεαρός διεθνής με την εθνική Ελπίδων αμυντικός του Πανιωνίου μιλάει αποκλειστικά στο
http://www.wind.com.gr/ για τις πρόσφατες καλές εμφανίσεις του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δίχως ο ίδιος να αισθάνεται ικανοποιημένος καθώς ο Πανιώνιος δεν είναι στην βαθμολογική θέση που του αξίζει. Κατανοεί την πικρία στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας καθώς εκτιμούν πως μόνον οι βλέψεις για Ευρωπαϊκή προοπτική ταιριάζουν, κατά την άποψή του στο κύρος και την ιστορία του συλλόγου. Περιμένει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές έτσι ώστε να ξεφύγουν όσο γίνεται πιο γρήγορα από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Σιόβας εκτιμά πως είναι στις δυνατότητες της ομάδας η νίκη και εκφράζει τη σιγουριά πως θα γίνει το παν προκειμένου ο Πανιώνιος να πάρει το καλύτερο θετικό αποτέλεσμα από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

** Δημήτρη, μπορούμε να πούμε πως διανύεις μια από τις καλύτερες, από πλευράς απόδοσης και προσφοράς, στιγμές της έως τώρα ποδοσφαιρικής σου σταδιοδρομίας;
«Εάν δούμε απλά ότι παίρνω εδώ και λίγες εβδομάδες τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής και σε γενικές γραμμές αφήνω καλές εντυπώσεις σε αυτούς που με εμπιστεύονται τότε μάλλον είναι μια καλή χρονική στιγμή αυτή για μένα. Όμως δεν μπορώ να αισθανθώ καλά εφόσον η ομάδα δεν κάνει σε αυτό το ίδιο χρονικό διάστημα τις νίκες που θα την έφερναν στην θέση που της αξίζει. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος απλά με το χρόνο συμμετοχής όταν όλοι μας στην ομάδα αισθανόμαστε άσχημα με το άγχος να βαραίνει το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και τους φιλάθλους μας. Το να παίζει ένας παίκτης συνεχώς είναι καλό ως ένα σημείο θετικό για τον ίδιο αλλά θα πρέπει αυτό να συνδυάζεται με τα καλά αποτελέσματα της ομάδας του..»

** Γιατί κατά την άποψή σου ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αυτή την θέση; Πολλοί λένε πως φταίει και η έλλειψη τύχης στην ομάδα. Συμφωνείς με αυτή την άποψη; «Η τύχη.. Ναι, ως ένα βαθμό αυτή μας έλλειψε, όμως δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα εκεί. Θα κάνουμε λάθος πιστεύοντας μόνον σε αυτόν τον παράγοντα ξέροντας το τι έγινε σε πολλά από τα προηγούμενα παιχνίδια όπου μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέρουμε. Έχουμε συνειδητοποιήσει το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής και όλοι οι παίκτες της ομάδας στεκόμαστε πρώτα απ’ όλα στα δικά μας λάθη που κάναμε. Ο Πανιώνιος έχει καλούς παίκτες και εμείς ξέρουμε πως εάν κάναμε αυτό που μπορούσαμε αποφεύγοντας τα λάθη θα ήμασταν τώρα πολύ πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Από εδώ και πέρα οφείλουμε να δείξουμε στους εαυτούς μας πως μάθαμε από τα λάθη μας και είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε όσο γίνεται περισσότερο την εικόνα μας στο βαθμολογικό πίνακα αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο..»

** Τώρα, από εδώ και πέρα τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Πανιώνιο; Έρχεται και ένας δύσκολος αγώνας με το Παναθηναϊκό την Κυριακή.. «Εμείς έχουμε μπροστά μας επτά παιχνίδια ως το φινάλε του πρωταθλήματος όπου οφείλουμε στους εαυτούς μας, και στην ομάδα να κάνουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε όσο γίνεται τους πόντους προκειμένου να ξεφύγουμε τις επικίνδυνες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και να βελτιώσουμε τη θέση μας στην κατάταξη της Σούπερ Λίγκα. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό δεν είναι, για μένα, τίποτε παραπάνω από ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να το δούμε με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα έτσι ώστε να πάρουμε ότι καλύτερο. Σαφώς και πιστεύω όπως και ο κάθε παίκτης της ομάδας πως είμαστε σε θέση να κερδίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Έτσι κι αλλιώς έχουμε δείξει πως στην καλή μας μέρα μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σε όποιον αντίπαλο. Κοιτάμε την δικιά μας αγωνιστική κατάσταση και με βάση τις δυνατότητές μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Στην προκειμένη περίπτωση στόχος μας είναι η νίκη και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε..»

** Αισθάνεσαι πως χρωστάτε κάτι στον κόσμο της ομάδας στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν; «Ο κόσμος μας έχει δίκιο να νιώθει στεναχωρημένος μετά τα όσα έχουν συμβεί φέτος. Έχει απαιτήσεις από μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Πανιώνιος και το ξέρουμε καλά διότι κι εμείς έχουμε απαιτήσεις. Ο Πανιώνιος πρέπει κάθε χρόνο να έχει στόχο την έξοδό του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όχι να αισθάνεται την απειλή του υποβιβασμού. Δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου αλλά ούτε και στις ικανότητες των παικτών που διαθέτει αυτή η ομάδα ο συγκεκριμένος στόχος. Έχει κάνει υπομονή ο κόσμος μας αλλά παραμένει κοντά στην ομάδα. Αυτό μας κάνει υπεύθυνους και αποφασισμένους για το καλύτερο δυνατό από εδώ και πέρα..»

Δεν υπάρχουν σχόλια: