ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Επιτέλους...


Παίζοντας με ψυχή και πάθος ο Πανιώνιος νίκησε 3-2 στα Γιάννενα τον τοπικό ΠΑΣ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο Γιώργος Παράσχος έστησε πολύ καλά την ομάδα, η οποία προηγήθηκε νωρίς με 0-2 και παρά την ψυχρολουσία του 2-2 καταφέραμε να φύγουμε νικητές. Συγκλονιστική εμφάνιση από τους Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Μανιάτη, Τζαβέλα, χωρίς βέβαια να υστερήσει κανένας. ΜΠράβο στο Ριέρα που δεν "μάσησε" και έπαιξε σε ένα ακατάλληλο γήπεδο. Ολοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν την ψυχή τους στη λάσπη και νίκησαν. Τα γκολ πέτυχαν ο Τσότασλις στο 8', ο Ριέρα στο 18' και ο Μανιάτης στο 85'. Μπράβο μάγκες έτσι θέλουμε να παίζεται...

Πανιώνιος:
Ανδριόλας, Μανιάτης, Γιόνσον, Όμο (Κοντόες 81'), Σκούφαλης (Μπουβάλ 69'), Ριέρα, Κουμορτζί, Κούκετς (Γουνδουλάκης 56'), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Τζαβέλλας.

Υ.Γ. Στα Γιάννενα εκτός από τον αντίπαλο & τον βούρκο οι παίκτες μας νίκησαν ΚΑΙ τον διαιτητή Σταθόπουλο ο οποίος μας έπαιξε 70-30, δίνοντας ένα πέναλτι το οποίο πολυ αμφιβάλω αν θα το έδινε σε ματς και σφυρίζοντας στο Β' ημίχρονο συνεχώς υπερ του ΠΑΣ. Είπαμε ο Πανιώνιος σε ορισμένους χαλάει τα σχέδια, αλλά δεν θα τους περάσει θα μας έχουν για πολλά χρόνια αγκάθι στο κώλο τους!

Υ.Γ. 2: Προς συγκεκριμένο τύπο: Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ανάβεις κεριά; Τσάμπα θα χαλάς τα ευρώ σου. Δυστυχώς για σένα η ομάδα νίκησε...

Δηλώσεις Γιώργου Παράσχου

Ο προπονητής του Πανιωνίου Γιώργος Παράσχος δήλωσε για το παιχνίδι και τα εξής: «Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουν τη νίκη. Εμείς ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πάρα πολύ γρήγορα. Από εκεί και πέρα επαναπαυτήκαμε σ’ αυτό και δεχτήκαμε μεγάλη πίεση από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεχτήκαμε την ισοφάριση 2-2 και κινδυνέψαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ. Σ’ αυτό το γήπεδο είναι άθλος να παίζεις μπάλα και για τους παίκτες του ΠΑΣ να παίζουν κάθε 15 μέρες σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες παρουσίασαν μια κόπωση. Εμείς είχαμε μια καλύτερη οργάνωση στον αμυντικό τομέα και διορθώσαμε τα λάθη που είχαμε κάνει στο α’ ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, μέσα από μια στημένη φάση σε φάουλ καταφέραμε και κερδίσαμε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο μπροστά του και έτσι όπως ήρθαν και τα άλλα αποτελέσματα, μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ποιος θα παραμείνει στην κατηγορία. Συγχαρητήρια τους παίκτες μου που έπαιξαν και 120 λεπτά την Τετάρτη και στα Γιάννινα παίξανε παλικαρίσια και ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα. Θέλω να πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα αντιμετωπίσουμε τους υπόλοιπους αγώνες χωρίς ιδιαίτερο άγχος». Και ο Γιώργος Παράσχος κατέληξε: «Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου στον ΠΑΣ να παραμείνει στην κατηγορία. Όταν φεύγεις από μια ομάδα και παίζεις μετά αντίπαλος, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα».





Δεν υπάρχουν σχόλια: