ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ο Γιώργος Παράσχος στο πάγκο

Ο Γιώργος Παράσχος είναι ο αντικαταστάτης του Εμίλιο Φερέρα στον πάγκο της ομάδας. Ο έμπειρος Ελληνας τεχνικός επιλέχθηκε από τη διοίκηση να οδηγήσει την ομάδα αφενός σε "ήρεμα νερά" στο πρωτάθλημα (θυμίζω ότι οι 24 βαθμοί δεν εξασφαλίζουν τίποτα...) και αφετέρου να διεκδικήσει αρχικά την πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα στη Καβάλα και στη συνέχεια τη διεκδίκηση του τροπαίου. Ο Γιώργος Παράσχος θα προπονήσει την ομάδα για πρώτη φορά την Πέμπτη, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.
Πιστεύω ότι η επιλογή του Γ. Παράσχου ήταν η καλύτερη δυνατή για την ομάδα, καθώς δεν υπήρχαν περιθώρια ρίσκου στην επιλογή του προπονητή. Η ομάδα "μετράει" 7 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Είναι εμφανές ότι χρειάζεται ένα "ταρακούνημα" για να ξεκολλήσει και αυτό (κατά την ταπεινή μου άποψη) δεν θα μπορούσε να το κάνει ένας ξένος προπονητής, ο οποίος λογικά θα χρειαζόταν κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα για να μάθει πρόσωπα, πράγματα & καταστάσεις. Χρονικό διάστημα που θα μπορούσε να αποβεί καθοριστικό και η ομάδα να μπλέξει σε βαθμολογικές περιπέτειες.
Μην αρχίσουμε τα απλουστεύσεις και την "ανθρωποφαγία". Προφανώς και στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν πίστευε ότι η ομάδα τον Φλεβάρη θα είχε 24 βαθμούς, μόλις 5 πάνω από τον προτελευταίο Λεβαδειακό. Για τις ευθύνες τις διοίκησης (σε όλα τα επίπεδα...), του (πρώην πλέον) προπονητή και των παικτών έχουν γραφτεί πολλά. Δεν έχει καμία σημασία να αρχίσουμε τις γκρίνιες, την αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων. Ο Φερέρα αποτελεί παρελθόν και η διοίκηση ανέθεσε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Γιώργο Παράσχο. Εκείνο που προέχει η ομάδα ενωμένη να πάρει τους βαθμούς που αξίζει και μπορεί, αρχής γενομένης από το Περιστέρι γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει απερίσπαστη να διεκδικήσει το φετινό όνειρο της που δεν είναι άλλο από τη διάκριση στο κύπελλο Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: