ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Πάρτε την πρόκριση...

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε το απόγευμα η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αυριανό αγώνα ρεβάνς του κυπέλλου (16:00) κόντρα στη Καβάλα. Λίγη ώρα μετά την έναρξη της προπόνησης, που έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, περίπου 150 μέλη του συνδέσμου των «Πανθήρων» ζήτησαν να σταματήσει η προπόνηση για να μιλήσουν στους παίκτες, ο Γιώργος Παράσχος αρνήθηκε με αποτέλεσμα κάποιοι από τους οπαδούς να μπουν στον αγωνιστικό χώρο. Η προπόνηση διεκόπη και οι οπαδοί του Πανιωνίου απευθυνόμενοι στους παίκτες της ομάδας τους τόνισαν μεταξύ άλλων ότι η ανοχή τελειώνει και ότι πρέπει να ματώσουν στα γήπεδα, αρχής γενομένης από το ματς με τη Καβάλα, για να βγάλουν τον Πανιώνιο από την δύσκολη θέση που βρίσκεται. Οι περισσότεροι παίκτες άκουγαν αμίλητοι, ενώ ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μανιάτης αφού υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Εκτός πάλι ο Νικολάου


Μετά την παρέμβαση των οπαδών η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα προβλήματα και μάλιστα στο τέλος οι παίκτες χειροκροτήθηκαν σε μια προσπάθεια να τους τονωθεί το ηθικό. Εκτός από τον Εστογιανόφ που υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση εκτός αποστολής έμεινε και ο Νικολάου καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο πέλμα. Η αποστολή αποτελείται από τους: Ανδριόλας, Μπεθέρα, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Σιόβας, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Τσοτσαλίτς, Κοντοές, Κουμορτζί, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Σκούφαλής, Ριέρα, Μπουβάλ, Μπάλαμπαν.

Προημιτελικός Κυπέλλου: Πανιώνιος Γ.Σ.Σ - Καβάλα, Εισιτήρια

Στα πλαίσια της εντός έδρας αναμέτρησής μας για τον προημιτελικό αγώνα κυπέλλου Ελλάδος HOL, 2009 - 2010, Πανιώνιος Γ.Σ.Σ - Καβάλα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010 στις 16.00, η Π.Α.Ε Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εξής:

Στον αγώνα της Κυριακής θα λειτουργήσουν κανονικά τα τουρνικέ στις θύρες που θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό. Η Π.Α.Ε Πανιώνιος ζητάει από τους φιλάθλους της ομάδας μας να δείξουν την απαιτούμενη κατανόηση και να προσέλθουν στο γήπεδο ΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΟ, για να διευκολύνουν την ομαλή είσοδο σε αυτό.

Οι θύρες 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 θα είναι ανοιχτές για τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας των Θυρών 2, 3, 4, 5, 6, 7 θα χρησιμοποιήσουν κανονικά τα Διαρκείας τους για την είσοδό τους, στις αντίστοιχες θύρες που έχουν αγοράσει τα Διαρκείας τους.

Στην θύρα 1 λειτουργεί η Μαθητική / Αθλητική κερκίδα στην οποία έχουν πρόσβαση ολοι οι αθλητές, προπονητές, εργαζόμενοι του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ και οι μαθητές των σχολείων. Οι συνοδοί των ανήλικων παιδιών θα πληρώνουν συμβολικό εισιτήριο €5.

Τα παιδικά Εισιτήρια Διαρκείας της θύρας 2 (25€) θα έχουν πρόσβαση και από τα τουρνικέ της θύρας 3.

Ενημερώνουμε επίσης, οτι στον αγώνα της Τετάρτης οσο και για την συνέχεια της σεζόν θα διενεργούνται έλεγχοι από τους security κατά την είσοδο των φιλάθλων στα εισιτήρια διαρκείας των ειδικών κατηγοριών. Όσοι κάτοχοι έχουν εισιτήρια διαρκείας ειδικών κατηγοριών χώρις να δικαιούνται αυτών, πρέπει να γνωρίζουν οτι αφενός δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο και αφετέρου το εισιτήριό τους θα κατασχεθεί.

Η πώληση των Εισιτηρίων θα γίνεται ως εξής:

Τετάρτη , 17/02/'10, 12.30 - 16.00, Εκδοτήριο Αγ. Ανδρέου & Εκδοτήριο Ι.Χρυσοστόμου & Σοφούλη

Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ / ΜΕ ΜΙΑ (1) ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ή ΜΕ ΜΙΑ (1) ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΕΩΣ 5 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 2
Κανονικό €10
Παιδικό €2 (εως 17 ετών)

ΘΥΡΑ 3
Κανονικό €10

ΘΥΡΑ 4
Κανονικό €25
Παιδικό €5 (εως 17 ετών)

ΘΥΡΑ 6 (Τμήμα Vip B)
Κανονικό €50

ΘΥΡΑ 7
Κανονικό €25
Παιδικό €5 (εως 17 ετών)

*Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: