ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ενα ευχέλαιο και γρήγορα...

Ο Πανιώνιος αποκλείστηκε από τη Καβάλα χάνοντας 2-1 στη παράταση. Οσοι δεν ήταν στο γήπεδο δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ματς μιλάμε. Σ' όλο το Α' ημίχρονο και οι 11 παίκτες της Καβάλας ήταν πίσω από τη σέντρα. Δεν έκαναν ούτε μια ευκαιρία. Ούτε μία! Οι παίκτες μας προσπαθούσαν με ένα τοίχος 11 παίκτών να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις που όμως δεν έγινα γκολ. Το Β' ημίχρονο άρχισε με ιδανικό τρόπο. Στο 47 ο Ριέρα σκόραρε και η ομάδα "έσπασε" τη γκαντεμιά πέντε αγώνων χωρίς γκολ. Στη συνέχεια είχε τον έλεγχο. Πάλι η καβάλα δεν απείλησε. Στο 82 χάθηκε η πρόκριση. Ο Γουνδουλάκης έβγαλε σέντρα, ο Μπάλαμπαν μόνος στη μικρή περιοχή απέναντι από τον Ιτανζ κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται...) με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα άουτ!!!
Και εκεί ο Θεός έκλεισε τα μάτια του. Το πρώτο σουτ της Καβάλας στο ματς κατέληξε γκολ. Στο 85, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε γκολ!!!! Ολοι κοιτάξαμε ψηλά. Κάποιος παίζει με τα νεύρα μας. Η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, βγήκε στην αντεπίθεση και στο 90 ο Μανιάτης πιάνει σουτ έξω από τη περιοχή. Η μπάλα κτυπά στο δοκάρι... Το ματς πάει στη παράταση, ο Λάτκα αποβάλλεται, ο Ονουάτσι περνάει για πρώτη φορά στα 95 λεπτά τον Κοντοέ και σκοράρει!!! Με δέκα παίκτες ο Πανιώνιος κλείνει πάλι τη Καβάλα στα καρέ της. Ομως δεν υπάρχει καθαρό μυαλό, οι ευκαιρίες σπαταλιώνται και το τελευταίο σφύριγμα μας βρίσκει εκτός ημιτελικών.
Οι πάικτες του Πανιωνίου τα έδωσαν όλα. Επαιξαν με ψυχή και καρδιά. Ομως η τύχη τους γύρισε τη πλάτη. Αν παίξουν έτσι στα Γιάννενα δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Πανιώνιος: Ανδριόλας, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Λάτκα, Όμο, Γιόνσον (106' Μπουβάλ), Κοντοές, Κουμορτζί, Σκούφαλης (46' Κούκετς), Ριέρα (72' Γουνδουλάκης), Μπάλαμπαν

Δηλώσεις Γιώργου Παράσχου


Ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε: «Πρέπει να βρούμε κουράγιο μετά από αυτό έγινε σήμερα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Μας βγαίνει και η κούραση. Ο αντίπαλος μας δεν ήταν καλύτερος. Με ένα σουτ πέτυχε γκολ. Τι να πω, ίσως φταίει η κακοδαιμονία αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με την ομάδα. Από εδώ και πέρα πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Ακόμα και με δέκα παίκτες, ήμασταν καλύτερη και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά η κούραση, η νευρικότητα και η έλλειψη καθαρού μυαλού μας οδήγησε σε λάθη. Η ζωή συνεχίζεται και δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο».

Όσον αφορά την απόδοση της ομάδας του, ο Παράσχος εμφανίστηκε ικανοποιημένος: Σήμερα η απόδοση της των παικτών ήταν πολύ καλή. Ειδικά ο Μπάλαμπαν, από τον οποίο περιμένουμε πάντα το κάτι παραπάνω, προσπάθησε πάρα πολύ. Περιμένουμε και την επιστροφή του Νικολάου που είναι σημαντική απώλεια και μας δίνει ηρεμία στο κέντρο.

Σχετικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος και την κακή ψυχολογία που υπάρχει, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε. Θα τα καταφέρουμε».

Αναφορικά με το αν υπάρχει κάποιο κίνητρο απέναντι στην πρώην του ομάδα, ο Παράσχος απάντησε: «Όχι, δεν υπάρχει ιδιαίτερο κίνητρο. Το θέμα είναι να πάρουμε εμείς το αποτέλεσμα και να φέρουμε τον αντίπαλο μας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Κάκωση ο Ριέρα

Αύριο Πέμπτη ο Σίτο Ριέρα θα κάνει μαγνητική. Η πρώτη διάγνωση είναι κάκωση στο αριστερό γόνατο και μάλλον δεν έχει πειραχεθί ο χιαστός...

Δεν υπάρχουν σχόλια: