ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Σπουδαία νίκη στο μπάσκετ

O Πανιώνιος παίζοντας κατα διαστήματα εντυπωσιακό μπάσκετ συνέτριψε με 86-63 το Περιστέρι για την 14η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος μπάσκετ ΟΠΑΠ 2009-2010.
Οι παίκτες του Νέναντ Μάρκοβιτς πήραν το προβάδισμα απο την αρχή του αγώνα χτίζοντας παράλληλα μια διαφορά ασφαλείας και με εύστοχες επιλογές στην επίθεση έδιναν διαστάσεις θριάμβου στην άνετη τους επικράτηση. Ο Ζόραν Έρτσεγκ για άλλο ένα παιχνίδι ήταν εντυπωσιακός σημειώνοντας 26πόντους, ο Παπανικολάου αν και αγωνίστηκε λίγο πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων(10) ενώ και οι Ράις, Έλντερ και Μπράιαντ πέτυχαν 12π, 10π και 10π αντίστοιχα.

Το ματς

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και με εύστοχες επιλογές στην επίθεση έκλεισε το πρώτο δεκάλπετο προηγούμενος με 24-18. Στο δεύτερο δεκάλπετο οι κυανέρυθροι ανέβασαν ρυθμό και με όπλο την καλή άμυνα πήγαν στα αποδυτήρια με διψήφια διαφορά πόντων, 43-32. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως έκλεισε το πρώτο, με τον Πανιώνιο απόλυτο κυρίαρχο και με επιθετικούς ηγέτες τους Έρτσεγκ και Ράις που έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αύξησαν την διαφορά στους +19, 67-48. Το κυανέρυθρο "πάρτυ" ολοκληρώθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο με το 86-63 να φανερώνει τις "άγριες" διαθέσεις των παικτών του Ιστορικού. Τα δεκάλεπτα: 24-18, 43-32, 67-48, 86-63.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάρκοβιτς): Ράις 12 (1), Μπράιαντ 10, Ζορόσκι 5 (1), Παπανικολάου 10 (2), Γιαννόπουλος, Χαριτόπουλος 4 (1), Καλαμπόκης 6 (2), Έρτσεγκ 26 (1), Γιάνκοβιτς, Παραγιός 2, Αθηναίου 1, Έλντερ 10 (2).

Δηλώσεις Νέναντ Μάρκοβιτς

Στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο προπονητής του Πανιωνίου, κ.Νέναντ Μάρκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Περιστέρι. Ο Βόσνιος τεχνικός τόνισε επίσης οτι η άμυνα πάνω σε παίκτες κλειδιά του αντίπαλου ήταν αυτή που χάρισε την νίκη στην ομάδα του.
Αναλυτικά: "Είχαμε μεγάλη ενέργεια, πάθος και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και καταφέραμε να βγάλουμε εκτός παιχνιδιού τους Χάμοντς και Αρνολντ. Προερχόμασταν από ήττα (βλ. Καβάλα) αλλά παίζαμε εντός έδρας, κάτι που εκμεταλλευτήκαμε. Πάντα παίζουμε καλά εδώ, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί και μακριά από τη Νέα Σμύρνη", τόνισε ο τεχνικός των "κυανέρυθρων".
Απο την πλευρά των παικτών μίλησε ο B-J Elder που τόνισε: "Ξέραμε οτι θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Στις προπονήσεις δουλέψαμε πολύ πάνω στην άμυνα μας και στους συνδυασμούς στην επίθεση. Παίξαμε καλά στην άμυνα ενώ στην επίθεση ήμασταν πολύ καλοί, βγάλαμε ενέργεια και στα κρίσιμα σουτ που η διαφορά ήταν οριακή ήμασταν εύστοχοι και πετύχαμε μια σημαντική νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: