ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

Ετοιμος ο Ιστοριός για το ματς με ΠΑΟ

Παρουσία περίπου 100 φιλών του Πανιωνίου, οι οποίοι εμψύχωσαν τους παίκτες του «Ιστορικού» εν όψει του αυριανού αγώνα, πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση του Πανιωνίου.Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα. Αμέσως μετά ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία αναχώρησε για το ξενοδοχείο.
Η αποστολή του Πανιωνίου έχει ως εξής: Ανδριόλας, Μπεθέρα, Μανιάτης, Κοντοές, Γουέλινγκτον, Γιόνσον, Σιόβας, Τζαβέλλας, Τσοτσαλίτς, Νικολάου, Κουμορτζί, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Σκούφαλης, Σάμαρης, Μπουβάλ, Μπάλαμπαν, Ριέρα.

Ο Γιώργος Παράσχος στον Πανιώνιο Κόσμο

Ο προπονητής του Πανιωνίου Γιώργος Παράσχος, μίλησε στον Πανιώνιο Κόσμο, που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 27/2 και αναφερόμενος στο αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Το παιχνίδι αυτό είναι πρόκληση για όλα τα παιδιά. Η ψυχολογία μας σε καλό επίπεδο και άσχετα με τα όποια προβλήματα, σε αυτό το ματς μπορούμε να ανταποκριθούμε. Το πρωτάθλημα είναι σε καθοριστικό σημείο και για τις δύο ομάδες. Πιστεύω πως θα γίνει καλό ματς, ανοικτό και μακάρι να πάρουμε εμείς τη νίκη». Ο «κυανέρυθρος» προπονητής μιλώντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: «Κατ' αρχήν δεν έχουμε εξασφαλίσει την σωτηρία, αλλά στόχοι δεν σταματούν ποτέ, όσους περισσότερους βαθμούς πάρουμε καλό θα είναι για την ομάδα και αγωνιστικά και οικονομικά. Επίσης τα τρία επόμενα παιχνίδια θα δείξουν αν μπορούμε να καλύψουμε και την διαφορά από την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος». Ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Παράσχου, όπως και την αποκλειστική συνέντευξη του Εντιν Τσότσαλιτς μπορείτε να τις διαβάσετε στον Πανιώνιο Κόσμο που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: