ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Αποφάσεις Δ.Σ. ΠΑΕ Πανιώνιος

Στο σημερινό Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος αποφασίσθηκαν τα κάτωθι:

Παραιτήσεις μελών:


Ο εκπρόσωπος του «Φόρουμ» του Πανιωνίου (
http://www.panionios.net/) κ. Γιάννης Δρακόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή.Ο κ. Δρακόπουλος με επιστολή του σημειώνει: «Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε εγγράφως για την παραίτησή μας από το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Πανιώνιος.Θεωρούμε μεγάλη μας τιμή την προσωπική πρόσκληση του Προέδρου κυρίου Κωνσταντίνου Τσακίρη να συμμετέχουμε στο Δ.Σ. εκφράζοντας τη γνώμη και τις ανησυχίες των μελών του Panionios.net. Πρόθεση μας ήταν να ανταποκριθούμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα καθώς και τον απαιτούμενο σεβασμό στο θεσμό των εκπροσώπων. Ωστόσο από τις εμπειρίες που αποκομίσαμε στην διάρκεια της μικρής μας θητείας, κρίναμε ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να ευδοκιμήσει ο εν λόγω θεσμός και να ωφελήσει δημιουργικά τον σύλλογο. Ως εκ τούτου πιστεύουμε ότι είναι σωστό και τίμιο να θέσουμε την παραίτηση μας στην διάθεση του Δ.Σ.Παραμένουμε απλοί στρατιώτες, πιστοί στα ιδανικά του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρανόησης, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, το μοναδικό άνθρωπο (κατά τη γνώμη μας) που έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες να εκπληρώσει το Πανιώνιο Όνειρό μας.»

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Τσακίρης, ζήτησε από τον εκπρόσωπο της κίνησης φίλων Πανιωνίου «ΙΩΝΕΣ1890» κ. Νεκτάριο Κατσιγιάννη, να υποβάλλει την παραίτηση του, τονίζοντας ότι η συμμετοχή των φιλάθλων στο Δ.Σ. έχει το νόημα να μεταφέρουν προτάσεις τους στο Συμβούλιο. Ο ίδιος ο κ. Κατσιγιάννης επανηλλειμένα είχε διαφωνήσει με τη δημόσια στάση του συνδέσμου που εκπροσωπούσε, με αποτέλεσμα οι «ΙΩΝΕΣ» ενώ είχαν εκπρόσωπο, επανειλημμένως δεν έφεραν αιτήματα στο Δ.Σ. αλλά επέλεγαν να διαδηλώνουν αυτά τα αιτήματα τους με άλλους τρόπους. Ως εκ τούτου ζητήθηκε απο τον κ. Κατσιγιάννη να παραιτηθεί και να αντικατασταθεί με κάποιον η παρουσία του οποίου θα αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των μελών του εν λόγω συνδέσμου.Παράλληλα με επιστολή τους προς το Δ.Σ. οι «ΙΩΝΕΣ» ζήτησαν και οι ίδιοι την αντικατάσταση του εκπροσώπου τους.

Μεταγραφές:


Επειδή το τελευταίο διάστημα έχουμε μετρήσει περίπου 37 ονόματα (!) υποψήφιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι μεταγράφονται στον Πανιώνιο, συν τις διάφορες «φήμες» για δικούς μας ποδοσφαιριστές που φεύγουν, ξεκαθαρίζουμε προς ενημέρωση των φιλάθλων μας ότι: Δεν θα υπάρχει κανένα σχόλιο για κανένα όνομα παίκτη που έρχεται ή φεύγει, μέχρι αυτό να κλείνει και τυπικά/νομικά, οπότε και θα ανακοινώνεται.Η σιγή μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ερμηνεύεται, ούτε ως αποδοχή των «ειδήσεων», ούτε ως διάψευση των γεγονότων

Άκης Μάκος


Για το θέμα του ποδοσφαιριστή μας Άκη Μάκου, ο φάκελλος με τις δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα στα ΜΜΕ, παραδόθηκε σήμερα στον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Καραμηνά, ο οποίος θα εξετάσει κατά πόσο οι δηλώσεις αυτές είναι επιλήψημες και αν αυτό συμβαίνει, τότε ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί σε απολογία ενώπιον του Δ.Σ.

Γιώργος Δέδες


Ο κ. Δέδες θα ολοκληρώσει τα καθήκοντα του για τη φετινή σεζόν. Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν θα είναι στη θέση του Γενικού Αρχηγού. Η απόφαση αυτή ελήφθη στα πλαίσια της οικονομικής στενότητας, που δυστυχώς θα διέπει τον Πανιώνιο από του χρόνου. Εκτιμώντας το ήθος, την ιστορία, αλλά κυρίως την εμπειρία και την κρίση του, προτάθηκε στον κ. Δέδε να παραμείνει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ με αυξημένες αρμοδιότητες. Ο κ. Δέδες ζήτησε λίγες μέρες προθεσμία μέχρι να απαντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: