ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Κούρασε ο Ακης...

Για μια ακόμη φορά ο Ακης Μάκος εκδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο. Ο νεαρός μέσος μιλώντας σε σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ τόνισε: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ακόμα ελεύθερος. Το εξετάζω πάρα πολύ καλά το επόμενο βήμα μου. Είμαι μόλις 22 χρονών και το οικονομικό είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Αγωνίζομαι έξι χρόνια στον Πανιώνιο και έχω ανάγκη να αλλάξω εικόνες και παραστάσεις. Το ενδεχόμενο να συνεχίσω στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι ελάχιστο. Προφορικά οι διοικούντες την ομάδα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ανανέωση του συμβολαίου μου και μάλιστα με πολύ περισσότερα χρήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήθελα να φύγω από τον Πανιώνιο στα μέσα της χρονιάς. Θέλω να φύγω ή αυτό το καλοκαίρι ή το επόμενο».


Σχόλιο: Θυμάμαι τον Ακη πιτσιρικά να μπαίνει με τη φανέλα του Πανιωνίου για πρώτη φορά πριν από σχεδόν επτά χρόνια στο γήπεδο και να μην τολμάει να κοιτάξει τον κόσμο. Τα χρόνια πέρασαν ο Ακης έγινε βασικός, έγινε αρχηγός, έγινε διεθνής. Φαίνεται ότι κουράστικε, ότι βαρέθηκε, ότι θέλει να αλλάξει παραστάσεις. Εχει κάθε δικαίωμα. Ομως οι συνεχείς δηλώσεις του κούρασαν και εμάς. Ειλικρινά και με όλο το σεβασμό κούρασε και τον κόσμο του Πανιωνίου, αλλά και τον αθλητικό Τύπο. Το μόνο που καταφέρνει είναι να δει "τροφή" για πρωτοσέλιδα του τύπου: "Θέλω να πάω στην ΑΕΚ". Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όλα έχουν την τιμή τους. Ο Πανιώνιος έχει γραφεία, έχει πρόεδρο, έχει email, έχει τα... πάντα όλα! Οποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Ακη Μάκο μπορεί να τον ζητήσει. Ακόμα και η Μόναχο 1860. Δυστυχώς (ειλικρινά δυστυχώς...) μέχρι τι στιγμή που γραφόντουσαν αυτές οι γραμμές καμία ομάδα (ούτε η Μόναχο 1860...) δεν έχει καταθέσει επίσημη ή ανεπίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ακη Μάκου.
Το μόνο που καταφέρνει ο Ακης με τις συνεχείς δηλώσεις του περί αποχώρησης από την ομάδα είναι να γίνεται αντιπαθής (ενώ δεν το αξίζει...) και κυρίως να τίθεται εκτός αγωνιστικών πλάνων του προπονητή. Γιατί ποιος λογικός κόουτς θα στηριχθεί σε έναν παίκτη που θέλει να φύγει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: