ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Ρεκόμπα: "Δεν μετανιώνω για τον Πανιώνιο"

Ο Αλβαρο Ρεκόμπα αποτελεί έναν από τους "πρεσβευτές" του ελληνικού πρωταθλήματος στην Ευρώπη και τον κόσμο. Η αναγνωρισημότητα του "Κινέζου" είναι αναμφισβήτητη και ακόμα οι Ιταλοί ασχολούνται μαζί του. Ο Ουρουγουανός παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον Πανιώνιο και τους στόχους του.

Ο παίκτης μίλησε στην "Gazzetta dello Sport" και στην ερώτηση για τον Πανιώνιο, είπε: "Ο τρόπος ζωής στην Ελλάδα έχει πολλά κοινά με αυτόν της Ουρουγουάης. Ο κόσμος είναι υπέροχος, σε σέβεται, σε αγκαλιάζει. Και το κλίμα είναι φανταστικό, ο ήλιος δε λείπει σχεδόν ποτέ και αν μένεις και κοντά στη θάλασσα. Μου λείπει η μάχη για το πρωτάθλημα, το κυνήγι μεγάλων στόχων, το άγχος αυτών των στιγμών. Με τον Πανιώνιο είχαμε μείνει νωρίς εκτός στόχων. Στην Ελλάδα είναι τα πλέι-οφ και εμείς είχαμε μείνει εκτός. Αλλά ο Πανιώνιος δεν έχει καμία ευθύνη. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά, είναι φανταστικοί και δε μετανιώνω για την επιλογή που έκανα το περασμένο καλοκαίρι. Αναζητούσα ένα πρωτάθλημα πιο ήρεμο, ανθρώπινο, αλλά η πίεση υπήρχε όπως και στην Ιταλία, σε κάθε βαθμολογικό επίπεδο".

Πάντως ο "Κινέζος" δεν ξεκαθάρισε τις σκέψεις του για το μέλλον: "Τώρα θα κάνω σύντομες διακοπές και μετά αμέσως στη δουλειά, μακάρι να βρω μια ομάδα στην Ουρουγουάη για να προπονηθώ, ώστε να μη χάσω την φυσική κατάσταση που βρήκα μετά από τόσες θυσίες. Μετά θα φύγω για την Ισπανία, θα παίξω σε ένα ματς για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μετά θα γυρίσω στην Ιταλία. Εχω πάντα το σπίτι στο Κόμο και θα ήθελαν να κάνω μια προπόνηση με τους παλιούς φίλους".

Πλέον η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να αποτελέσει και αυτή την αποφάσεων για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Οι προτάσεις προς παίκτες έχουν ήδη γίνει και πλέον αναμένονται οι απαντήσεις τους για το αν θα υπογράψουν και συμβόλαιο.

Πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: