ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Παραίτηση Κων/νου Μπελίτση από το Δ.Σ. της ΠΑΕ

Ο εκπρόσωπος της "Λέσχης Φίλων Πανιωνίου" κ. Μπελίτσης Κων/νος απέστειλε σήμερα το πρωί επιστολή παραίτησης από το Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Η επιστολή του κ. Μπελίτση έχει ως εξής: "Προς το Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να υποβάλω την παραίτηση μου από το Δ.Σ. της ΠΑΕ λόγω φόρτου εργασίας αλλά, και για τους παρακάτω λόγους:
Η συμμετοχή μου ως εκπρόσωπος της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου δεν με εκφράζει, ως άτομο «ρομαντικό» του ποδοσφαίρου , και εκφραστή μιας Πανιώνιας ιδέας που δεν συνάδει με τους ψυχρούς τεχνοκράτες και υπολογιστές της εποχής μας ! O Πανιώνιος συνεχίζει μια πολιτική να χάνει ότι καλό δημιουργεί, είτε προέρχεται από τα σπλάχνα του, είτε από κινήσεις κάποιων «περιόδων». Κατ' αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορέσει ποτέ να φτιάξει κάτι σε διάρκεια που θα αποφέρει τα ανάλογα οφέλη σε προσέλευση κόσμου- χρήματα και πάνω από όλα αξιοπιστία και στιβαρότητα! Πιστεύω ότι ακολουθούμε μια τακτική που τα τελευταία 40 χρόνια που θυμάμαι δεν μας οδήγησε πουθενά ( εκτός από λίγες αναλαμπές) . Αμφιβόλου ποιότητας ξένοι και Έλληνες ποδοσφαιριστές- άτομα με ιδιοτέλεια στις διάφορες διοικήσεις- ξεπούλημα παικτών-κακές επιλογές και σκοπιμότητες. Για αυτούς τους λογούς Κ. Πρόεδρε παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παραίτηση μου - με την ελπίδα να με συνοδεύει πάντα ότι κάποτε θα δούμε ένα Πανιώνιο «όχι σκαλοπάτι» για πολλούς «περίεργους» αλλά με ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ και ΟΡΑΜΑ πάνω από όλα που θα αρμόζει σε όλους τους ΑΓΝΟΥΣ οπαδούς του.

28- 5-2009 Με εκτίμησηΚων\νος Μπελιτσης
"

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ευχαριστεί τον κ. Μπελίτση για τη μέχρι σήμερα παρουσία του στο Δ.Σ. και άμεσα με επιστολή της προς τη Λέσχη Φίλων Πανιωνίου, θα ζητήσει να γίνει γνωστό ποιος θα τον αντικαταστήσει ως εκπρόσωπος της Λέσχης στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: