ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Μερικές αλήθεις για την περίπτωση του Ακη Μάκου και του Γιάννη Μανιάτη


Μερικοί (επώνυμοι & ανώνυμοι...) που παριστάνουν τους Πανιώνιους "διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους" για το... δίκιο του Μάκο (και του Λίνεν φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε...), αλλά και το πόσο... "αλήτες" είναι οι "Πάνθηρες" που τον χαρακτήρισαν ανεπιθύμητο!
Λοιπόν τα πράγματα για τον Ακη Μάκο έχουν ως εξής (αυτά έχουν γραφτεί στον αθλητικό Τύπο, απλά φρεσκάρω τη μνήμη ορισμένων...).
Η ΠΑΕ έκανε πρόταση στον Γιάννη Μανιάτη και τον Ακη Μάκο για νέα τετραετή συμβόλαια με ΕΤΗΣΙΕΣ αποδοχές 250.000 ευρώ, δλδ 1 εκατομμύριο ευρώ κλειστά.
Ο Γιάννης Μανιάτης έχει συμφωνήσει και η επέκταση του συμβολαίου του θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Ακης Μάκος δεν δέχθηκε την πρόταση (κάτι που έχει παραδεχθεί και στις δηλώσεις του) και "πιέζει" με διάφορους τρόπους να πωληθεί αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να παρακαλάει τον Μπάγεβιτς και την Αεκ να κάνουν πρόταση στον Πανιώνιο. Ομως στην ομάδα που τόσο θέλει να παίξει ο Ακης δεν έχουν... μαντήλι να κλάψουν. Θυμίζω ότι την πρώτη δόση για τον Τζεμπούρ (ύψους 500.000 ευρώ...) την "έσπασαν" σε τρεις γιατί δεν μπορούσαν να την αποπληρώσουν...


Επίσης θυμίζω ότι στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει ΚΑΜΜΙΑ πρόταση για τον παίκτη Μάκο.


Αυτό είναι το ρεπορτάζ για τις περιπτώσεις Μανιάτη & Μάκου και την στάση της διοίκησης.

Μ. Δ.

Υ.Γ.1: Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος θα συζητήσει (και θα εξετάσει τη στάση του απέναντι στον παίκτη) τις δηλώσεις του Ακη Μάκου στην προγραμματισμένη για την Δευτέρα 25/5 συνεδρίασή του.

Υ.Γ.2: Τα "Κ.Ν." προτείνουν στην διοίκηση να προτείνει στην Μόναχο 1860 (αν φυσικά τον θέλουν...) τον δανεισμό του Μάκου για ένα χρόνο στον γερμανικό σύλλογο, χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. Με μοναδική προϋπόθεση να επεκτείνει ο παίκτης ένα ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του, να λήξει δλδ το 2011. Και ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να κάνει το.. άλμα που θέλει και τα συμφέροντα του συλλόγου θα είναι προστατευμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: