ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009

Παραίτηση από το Δ.Σ. της ΠΑΕ

Aξιότιμοι κύριοι, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε εγγράφως για την παραίτησή μας από το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Πανιώνιος.

Θεωρούμε μεγάλη μας τιμή την προσωπική πρόσκληση του Προέδρου κυρίου Κωνσταντίνου Τσακίρη να συμμετέχουμε στο Δ.Σ. εκφράζοντας τη γνώμη και τις ανησυχίες των μελών του Panionios.net.

Πρόθεση μας ήταν να ανταποκριθούμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα καθώς και τον απαιτούμενο σεβασμό στο θεσμό των εκπροσώπων. Ωστόσο από τις εμπειρίες που αποκομίσαμε στην διάρκεια της μικρής μας θητείας, κρίναμε ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να ευδοκιμήσει ο εν λόγω θεσμός και να ωφελήσει δημιουργικά τον σύλλογο. Ως εκ τούτου πιστεύουμε ότι είναι σωστό και τίμιο να θέσουμε την παραίτηση μας στην διάθεση του Δ.Σ.

Παραμένουμε απλοί στρατιώτες, πιστοί στα ιδανικά του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρανόησης, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, το μοναδικό άνθρωπο (κατά τη γνώμη μας) που έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες να εκπληρώσει το Πανιώνιο Όνειρό μας.

Με εκτίμηση,
Για το Panionios.net
Γιάννης Δρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: