ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Παρουσίαση Εμίλιο Φερέρα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Πανιωνίου κ. Εμίλιο Φερρέρα.

Το κ. Φερρέρα καλωσόρισε εκ μέρους της διοίκησης ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Απέγητος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό: «Καλωσορίζουμε τον κ. Φερρέρα στον Πανιώνιο. Πρόκειται για μία επιλογή που πιστεύουμε ότι θα μας δικαιώσει. Είναι ένας προπονητής που έχει δώσει τα δείγματα γραφής του τη χρονιά που πέρασε και να του ευχηθώ καλή τύχη, επιτυχίες με τον Πανιώνιο και ότι καλύτερο στο μέλλον».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε Εμίλιο Φερρέρα, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτό το σύλλογο. Είμαι εδώ από την περασμένη Δευτέρα και βλέπω μέρα με τη μέρα ότι ο Πανιώνιος είναι ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία και με οργάνωση, πράγματα πολύ σημαντικά για εμένα ενόψει των στόχων που έχουμε θέσει».

«Ο Πανιώνιος την περασμένη σεζόν είχε πάνω από 30 ποδοσφαιριστές. Φέτος πρέπει να δουλέψουμε με λιγότερους και ταυτόχρονα να ξαναοργανώσουμε την ομάδα. Αυτό δεν είναι πολύ εύκολο, αλλά έχω έρθει με σκοπό να πετύχω αποτελέσματα».

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Βλέποντας τη βαθμολογία στο τέλος της σεζόν, μπορείς να δεις πολλά πράγματα. Ένα από αυτά, που εγώ τουλάχιστο θα προσπαθήσω να διορθώσω, είναι ότι η ομάδα δέχθηκε πολλά γκολ. Μιλώντας για στόχους, αυτός είναι ο πρώτος μου στόχος. Να μη δεχόμαστε πολλά γκολ».

«Προτεραιότητα στο χτίσιμο της νέας ομάδας, είναι να δούμε τι θα γίνει με όλους τους ποδοσφαιριστές, ποιοί θα μείνουν και ποιοί θα φύγουν. Ο Πανιώνιος έχει πολύ καλή οργάνωση και είμαστε έτοιμοι να χτίσουμε το μέλλον ακόμα και εάν κάποιοι παίκτες φύγουν. Σε ότι αφορά τις μεταγραφές, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε, αν δε δούμε πρώτα ποιοί θα μείνουν και ποιοί όχι».

«Σχετικά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, υπάρχουν 4 ή 5 που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, μετά από συνεργασία με τον κ. Παυλόπουλο και το τεχνικούς. Έχω δει το προπονητικό κέντρο και αυτό που μπορώ πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θα εξαντλήσουμε όλες τις προοπτικές να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι νέοι ποδοσφαιριστές».

«Πιστεύω ότι το κέντρο του Πανιωνίου είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Όταν ήμουν αντίπαλος του Πανιωνίου έδινα ιδιαίτερη έμφαση στο πως θα μπορούσα να ελέγξω αυτό το κέντρο, γιατί το θεωρούσα πάρα πολύ ισχυρό».

«Θα αλλάξουμε πολλά πράγματα, ή θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε. Πρώτα απ’ όλα το σύστημα. Το σύστημα με το οποίο επιθυμώ να αγωνισθεί ο Πανιώνιος την επόμενη σεζόν είναι 4-4-2. Θα αλλάξουμε επίσης τη μεθοδολογία της προπόνησης, το σκάουτιγκ για παίκτες και για ομάδες, τη συνεργασία με την ομάδα Νέων Κ-21».

«Το τριετές συμβόλαιο ήταν επιθυμία και τον 2 πλευρών. Και της διοίκησης και δικιάς μου. Είναι σημαντικό όταν ξεκινάς να δουλέψεις επάνω σε ένα πλάνο, να έχεις ένα συμβόλαιο για 2 ή 3 χρόνια. Ήταν λοιπόν πολύ ευχάριστο που η διοίκηση του συλλόγου ήθελε να κάνουμε ένα τέτοιο συμβόλαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: