ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Ορθιος στη Ξάνθη

Ισόπαλο, χωρίς σκορ, έληξε το παιχνίδι της ομάδας μας με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, για την δέκατη έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Η ομάδα μας, παρέμεινε αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι, με τον Γιώτη Σταματόπουλο να έχει παράλληλα να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα τόσο πριν την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτή είναι και η πρώτη ισοπαλία για τον Πανιώνιο τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να αντιμετωπίζει το παιχνίδι με την τακτική των αντεπιθέσεων και να έχει τις ευκαιρίες για το γκολ που θα της έδιναν τη νίκη. Σημαντικότερη, η φάση του 39ου λεπτού, με τον Γιάννη Μανιάτη με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια θέση να μην μπορεί να νικήσει τον Γκσπούρνινγκ, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Γιώργου Μπάρκογλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κρέσιτς, Μανιάτης, Σκούφαλης (90’ Σιόβας), Κουτσόπουλος (71’ Μπερτέ), Μάκος, Ντελούρα, Μαϊστόροβιτς, Μπάρκογλου (46’ Κοιλιάρας), Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώτης Σταματόπουλος, δήλωσε:

« Θέλαμε να μπούμε στο νέο έτος με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύω ότι το καταφέραμε. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Έδωσαν μία μεγάλη «μάχη», που με αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν ήταν πολύ εύκολο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Να ευχηθώ σε όλους για το νέο έτος και να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε πάλι κοντά μας. Έκανε ένα μεγάλο ταξίδι και αυτό μας έδωσε μεγάλη ώθηση να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη είχε την υπεροχή και την κατοχή, αλλά οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Απειλήσαμε δύο φορές με τον Μανιάτη και με τον Ντελούρα. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ξάνθη «μεγάλωσε» την πίεσή της, αλλά πιστεύω ότι αντισταθήκαμε πολύ καλά. Σταθήκαμε τυχεροί στην μεγάλη ευκαιρία του Βάλλα που έχασε την κεφαλιά τελείως αμαρκάριστος. Ο αντίπαλος μας πίεσε, μας έσπρωξε στην εστία μας, αλλά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα. Έβαλαν δυνατά τα πόδια τους και πήραν τις κεφαλιές, με το ψηλό παιχνίδι να είναι το «όπλο» της Ξάνθης ».

Γιάννης Κοντοές

«Ξέραμε από την αρχή ότι σε αυτή την έδρα, και λόγω καιρικών συνθηκών, θα γινόταν ένα σκληρό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς χάσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες παρότι ο αντίπαλος είχε τη υπεροχή. Στο δεύτερο ο αντίπαλος είχε τις ευκαιρίες και την υπεροχή. Αφού δεν καταφέραμε να νικήσουμε, κρατάμε την ισοπαλία. Η ψυχολογία έχει αλλάξει και αυτό βοηθάει. Προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι και να βρούμε τα πατήματά μας. Ο στόχος δεν αλλάζει. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα ».

Ηρωϊκοί "Πάνθηρες"

Για μια ακόμη φορά οι "Πάνθηρες" ξεπέρασαν αντίξοες καιρικές συνθήκες και χιλιομετρικές αποστάσεις και βρέθηκαν δίπλα στον Πανιώνιο. Και στην παγωμένη Ξάνθη η ιαχή "Ηρθανε οι Πάνθηρες και είναι εδώ μαζί σου..." ακούστηκε δυνατά και ζέστανε τους παίκτες μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που βρέθηκαν και στα Πηγάδια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: