ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

"Μεγάλος αντίπαλος η Παρτιζάν"

Για το Βελιγράδι της Σερβίας αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Πανιώνιος On Telecoms προκειμένου το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιανουαρίου να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα. "Μεγάλη ομάδα με εμπειρία η Παρτιζάν", δηλώνει ο Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς επισημαίνοντας. "Η συγκέντρωση και το πάθος θα φέρουν τη νίκη".

Οι κυανέρυθροι προπονήθηκαν και τη Δευτέρα στο γήπεδο του Ελληνικού με τον Σέρβο φόργουορντ Μπράνκο Τσβέτκοβιτς να συμμετέχει σε αυτή έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες πέντε μέρες και δεν του επέτρεψε να αγωνισθεί στο ματς με τον Αρη για την Α1.

Αναφορικά στο ματς με την Παρτιζάν ο προπονητής της ομάδας Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς δήλωσε: "Η Παρτιζάν είναι ένας αντίπαλος με τεράστια εμπειρία από ματς της Ευρωλίγκα. Εχει στο πλευρό της ένα φανατικό κοινό σε μία καυτή έδρα και με αυτό τον συνδυασμό πέρυσι έφτασε μέχρι τα πλέι-οφ. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει μάθει να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Ο αγώνας της Τετάρτης είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες, εμείς όμως ξέρουμε ότι την τελευταία αγωνιστική τα πάντα θα εξαρτηθούν από εμάς", τόνισε ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε: "Για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και πάθος στο παρκέ και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στην Παρτιζάν, έναν αντίπαλο με μεγάλη ποικιλία επιλογών στην επίθεση, να κάνει το παιχνίδι της".

Ο κ.Τριφούνοβιτς πρόσθεσε αναφορικά στο αν ο Πανιώνιος On Telecoms θα παίξει με στόχο να προστατεύσει τη διαφορά των 5 πόντων νίκης από το ματς στο Ελληνικό. "Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε στο μυαλό μας να προστατεύσουμε τη διαφορά. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες νίκης που μας αναλογούν. Αυτό θα το πετύχουμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: