ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Συνέντευξη Γιώτη Σταματόπουλου...

Στους εκπροσώπους του Τύπου, εν όψει και του αγώνα με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο Γιώτης Σταματόπουλος, που δήλωσε:

Για τα προβλήματα που υπάρχουν και το στόχο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ

Υπάρχουν κάποιες απουσίες. Η πιο σημαντική πιστεύω είναι του Άκη Μάκου που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αμφίβολοι είναι οι Κουμορτζί και Μανιάτης. Ο Γιάννης έκανε χθες προπόνηση κανονικά όπως και ο Μπέναρντ. Είμαι αισιόδοξος για τη συμμετοχή τους την Κυριακή. Σε περίπτωση που θα μπορέσουν να αγωνιστούν πιστεύω ότι θα είναι «φρέσκοι». Βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο Κρέσιτς ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Θα δούμε πως θα είναι τις επόμενες δύο μέρες.
Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε χθες να πάρει το παιχνίδι αλλά είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Η Κέρκυρα το πάλεψε. Η ΑΕΚ έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ξέρουμε καλά ότι οι Τζιμπούρ και Μπασινάς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής την Κυριακή. Θα πάμε στο Ολυμπιακό στάδιο και θα κοιτάξουμε την ΑΕΚ στα μάτια για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι έχει πολύ καλή ομάδα. Έχει έναν καλό αμυντικό δίδυμο με τους Κυργιάκο και Μαϊστόροβιτς. Τα στημένα είναι από τα όπλα της ΑΕΚ. Ενσαλίβα και Πελετιέρι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ενώ στην επίθεση με τους Μπλάνκο, Εντίνιο και Σκόκο μπορούν να δημιουργήσουν από το τίποτα ευκαιρία. Αλλά και εμείς έχουμε μία καλή ομάδα. Θα μελετήσουμε το παιχνίδι και θα πάμε προετοιμασμένοι. Πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι σε καλή κατάσταση και θα παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

Για το «όπλο» του Πανιωνίου

Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε σαν ομάδα να δουλέψουμε στον αγωνιστικό χώρο όπως το κάνουμε πάντα. Διαθέτουμε και εμείς καλούς παίκτες. Μπορεί και ο Αλβάρο Ρεκόμπα με μία φάση να κάνει τη διαφορά σε αυτό το παιχνίδι. Όλα τα παιδιά βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι της Κρήτης. Το συζητήσαμε με τα παιδιά. Όσον αφορά τον Μάκο, να πω ότι σε κάθε παιχνίδι «ματώνει» τη φανέλα. Έκανε ένα λάθος. Το θέμα είναι να μάθουμε από αυτό το λάθος και να μην ξαναγίνει. Ακόμα και με δέκα το παλέψαμε. Κομβική στιγμή ήταν πιστεύω η απόκρουση του Μάλαρζ στη φάση του Μπερτέ. Παίξαμε στα ίσια το ματς μέχρι το τέλος και πάνω σε αυτό θα βασιστούμε.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας και τους Λάτκα, Σαμπόριο

Οι παίκτες βρίσκονται στην Ελλάδα για εξετάσεις. Τους έχουμε δει αρκετά και βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Πιστεύω ότι θα ενισχύσουν την ομάδα σε κέντρο άμυνας και επίθεση. Ο ένας έχει μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα της Τσεχίας και της Αγγλίας, ο άλλος έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα. Δεν είναι τίποτα όμως ακόμα σίγουρο. Πρέπει πρώτα να πέσουν οι υπογραφές.

Για τις αποδεσμεύσεις και τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν

Κάποιοι πληροφορήθηκαν ότι έπρεπε να φύγουν. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει μία εξέλιξη στην περίπτωση του Κώστα Καπετάνου. Δεν θέλουμε να τον πιέσουμε για να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον του. Είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει, άψογος επαγγελματίας και πολύ καλό παιδί. Εύχομαι να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον της καριέρας του. Είμαστε συνέχεια σε επαφή με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: