ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Εύκολα στους "8" του κυπέλλου






Στους «8» του Κυπελλου Hellas On line προκρίθηκε ο Πανιώνιος, μετά τη νίκη του με 2-0 επί της Βέροιας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και έτσι το όνειρο της διάκρισης στον θεσμό παρέμεινε «ζωντανό» για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Οι «κυανέρυθροι», με τους οποίος έκανε ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Τσέχος αμυντικός Μάρτιν Λάτκα, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τον Αλβαρο Ρεκόμπα να έχει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και έτσι επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Απέναντί τους βρέθηκε μια ομάδα, η Βέροια, που δεν «κλείστηκε» σε καμία στιγμή του αγώνα, έπαιξε ανοιχτά διεκδικώντας τις όποιες πιθανότητες είχε για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τις δύο ομάδες. Μόλις στο 2', η Βέροια είχε δοκάρι, όταν ο Βασιλακάκης έβγαλε τη σέντρα, ο Μπαχράμης έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Τρία λεπτά μετά, ο Μανιάτης έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτταρίδη. Μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ έχασαν οι «κυανέρυθροι» στο 17’, όταν ο Βέρτζος έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Γκονσάγκα. Στο 41’ ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ, όταν έπειτα από σέντρα του Μάκου, ο Κουμορτζί έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Μακεδόνων. Για μια ακόμη φορά ο Γκανέζος βρήκε δίκτυα,

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα της Ημαθίας έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Τζημόπουλος με κάθετη πάσα έβγαλε τον Τσάτσο απέναντι από τον Κρέσιτς, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ήταν αισθητά πεσμένος, αλλά οι «κυανέρυθροι» είχαν τον έλεγχο. Στο 77ο λεπτό ο Αλβαρο Ρεκόμπα έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στη νίκη – πρόκριση των «κυανέρυθρων». Ο Ουρουγουανός κέρδισε φάουλ από τον Αλεξίου. Εστησε τη μπάλα και με ένα αριστοτεχνικό κτύπημα (σήμα κατατεθέν του Ουρουγουανού) έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Κοτταρίδη, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα της Βέροιας. Στην επόμενη φάση ο Πανιώνιος, θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στις 18/2 στη Νέα Σμύρνη και τον επαναληπτικό στις 4 Μαρτίου στην Τρίπολη.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βασσάρα. «Κιτρίνισε» τον Σκούφαλη

Πανιώνιος: Κρέσιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κοντοές, Κουμορτζί, Μαϊστόροβιτς, Ρεκόμπα (81’ Κοιλιάρας), Γκονσάγκα (68’ Μπάρκογλου), Ντελούρα (46’ Σκούφαλης)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη πρόκριση του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας Γιώτης Σταματόπουλος ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Με την πρόκρισή μας διορθώσαμε την απογοητευτική εικόνα που είχαμε στο ματς με την ΑΕΚ. Είχαμε αποφασιστικότητα και θέληση. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση τους τόσο στο ματς με την ΑΕΚ, όσο και σήμερα (σ.σ. χθες)». Σε ερώτηση για τον Λάμπρο Χούτο ο Σταματόπουλος δήλωσε: «Ο Λάμπρος προερχόταν από επέμβαση και αν τον έβαζα δεν θα του έκανα καλό για λόγους υγείας. Κρίνεται μόνοι σας την αντίδρασή του».

Αύριο αναμένεται να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Αλβάρο Σαμπόριο στον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: