ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Για νίκη στο Αλεξάνδρειο

Με οδηγό τη νίκη στον αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά δίχως ένα βασικό της στέλεχος, τον άρρωστο Μπράνκο Τσβέτκοβιτς αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Πανιώνιος On Telecoms που το Σάββατο το απόγευμα (17.00) θα αντιμετωπίσει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο τον γηπεδούχο Αρη στον πρώτο επίσημο αγώνα για το 2009.

Οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Αρη δίχως να έχουν στη διάθεσή τους τον διεθνή Σέρβο γκαρντ Μπράνκο Τσβετκοβιτς ο οποίος εδώ και τρεις μέρες ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι σε θέση να προπονηθεί. Ο Σέρβος θα μείνει στην Αθήνα για ξεκούραση και αποθεραπεία προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τον κρίσιμο αγώνα της Ευρωλίγκα με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι στις 7 Ιανουαρίου.

Εκτός του Τσβέτκοβιτς, ο προπονητής της ομάδας Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς είχε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του αφού και ο Γιάννης Καλαμπόκης ξεπέρασε το κρύωμα που είχε στις αρχές της εβδομάδας και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: