ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Μεγάλη νίκη στο μπάσκετ

Με τον Γιάννη Καλαμπόκη να πετυχαίνει το σουτ του αγώνα ο Πανιώνιος κατάφερε να νικήσει με 74-70 τον Άρη. Οι «κυανέρυθροι» ήταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι πίσω στο σκορ, αλλά με τον Έλληνα γκαρντ να πετυχαίνει τρίποντο σχεδόν από τα εννιά μέτρα 32’’ πριν το τέλος έκανε το 72-67 και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Δεκάλεπτα: 24-23, 38-42, 53-58, 74-70

Πανιώνιος (Μάρκοβιτς): Ράις 10, Μπράιαντ 11, Ζορόσκι 15, Παπανικολάου 3, Έρτσεγκ 10, Χαριτόπουλος 5, Καλαμπόκης 10, Γιάνκοβιτς 2, Αθηναϊου, Έλντερ 8.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νέναντ Μάρκοβιτς (τεχνικός Πανιώνιου): «Θα ήθελα να ξεφύγω από αυτά που έγιναν στο τέλος και να πω ότι ήταν ένα σπουδαίο ματς, μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Ο Άρης είχε προετοιμάσει άριστα τον αγώνα και είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλο βάθος. Εμείς είχαμε σημαντικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και δεν προλάβαμε να δουλέψουμε ούτε καν εναντίον ζώνης. Το παιχνίδι είχε πολλές ανατροπές και το κλειδί για εμάς ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο, όπου η διάθεση των παικτών μου να παλέψουν ήταν εκπληκτική. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Δουλέψαμε πολύ σκληρά, ευστοχήσαμε σε μερικά μεγάλα σουτ και νικήσαμε. Πάντα θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε, αλλά θα ήθελα να αποφεύγονται τέτοιου είδους φαινόμενα, που πιθανώς θα μας στοιχίσουν και την τιμωρία της έδρας».

Τρέβον Μπράιαντ (παίκτης Πανιωνίου): «Ήταν ένα εκπληκτικό όσο και περίεργο ματς. Ο Άρης μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο κι εμείς δεν ήμασταν επιθετικοί σε αυτό το διάστημα ούτε είχαμε καλή άμυνα. Σε αυτά τα ματς πρέπει να είσαι πάντα ανταγωνιστικός. Εμείς το κάναμε. Όταν βρεθήκαμε κάτω με 12 πόντους, δε τα παρατήσαμε, δείξαμε ψυχραιμία, παλέψαμε και με τη βοήθεια του κόσμου γυρίσαμε το ματς, κάνοντας ένα σερί στο κρίσιμο σημείο. Συγχαρητήρια σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: