ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Συνέντευξη Εμίλιο Φερέρα

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. παραχώρησε σήμερα ο προπονητής του Πανιωνίου Εμίλιο Φερρέρα.


Αναλυτικά ο κ.Φερρέρα δήλωσε:

«Για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεσή μου εκτός από τον Σμόγιε που είναι τραυματίας, τον Ρεκόμπα ο οποίος είναι αγωνιστικά ανέτοιμος, τον Μπελιτς ο οποίος είναι ως γνωστό τραυματίας και τον Σιόβα ο οποίος ελπίζουμε να ξεκινήσει προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα».

Σε ερώτηση για τον αντίπαλο, τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και αν αυτά επιδρούν στον αγωνιστικό τομέα της ομάδας δήλωσε:

«Δεν νομίζω ότι τα διοικητικά προβλήματα έχουν σχέση με το γήπεδο. Δεν πιστεύω πως υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ διοίκησης και ομάδας. Όταν ένας παίκτης αποφασίζει να παίξει δεν νομίζω πως μπαίνει στο γήπεδο και λέει «δεν πληρώθηκα, δεν θα παίξω».


Για τις ελλείψεις που έχει ο αντίπαλος και τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει:

«Δεν νομίζω ότι μία ομάδα μπορεί να παίξει όλα τα παιχνίδια με όλους της τους παίκτες. Πάντα υπάρχουν απώλειες . Κι εμείς έχουμε όμοια προβλήματα . Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία ούτε για τον Πανιώνιο ούτε για την ΑΕΚ. Μία ομάδα δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από έναν παίκτη.Ειλικρινά δεν κοιτάμε τα προβλήματ α του αντιπάλου γιατί και εμείς αντιμέτωπίζουμε προβλήματα.Όλες οι ομάδες έχουν.


Πιθανό πλεονέκτημα του Πανιωνίου έναντι του αντιπάλου της:

«Το βασικό μας πλεονέκτημα είναι ο κόσμος μας. Θα βοηθούσε την ομάδα ένα γεμάτο γήπεδο και αυτό περιμένω από τους οπαδούς μας. Δεν θέλω να συγκρίνω ομάδες και όταν μιλάς για πλεονεκτήματα κάνεις σύγκριση με τον αντίπαλο σου».


Ποιος θα ξεκινήσει την Κυριακή και αν έχει εμπιστοσύνη στους δύο εναπομείναντες μετά τον τραυματισμό του Μπελιτς:

«Την Κυριακή θα ξεκινήσουμε μάλλον με τον Μπεθέρα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στους 2 τερματοφύλακες μας (Μπεθέρα και Ανδριόλα). Ξεκινήσαμε με τρεις τερματοφύλακες και αποφασισαμε να προχωρήσουμε με αυτούς τους τρεις. Είναι καλοί και οι τρεις τους και αυτό είναι κάτι που δεν το λέω τώρα. Το πιστεύω από τον Αύγουστο» .


Για την μεταγραφική περίοδο και αν ο τραυματισμός του Μπέλιτς αποτελέσει κατευθυντήρια γραμμή:

«Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο. Πρέπει να δούμε πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Μπέλιτς . Ο Ιανουάριος είναι πολύ σημαντικός μήνας. Έχουμε πολλά παιχνίδια.Θα αποφασίσουμε ανάλογα με τον χρόνο που θα χρειαστεί να επιστρέψει».


Για τον Βόσνιο Τσότσαλιτς, που προπονείται με την ομάδα:

«Από την στιγμή που είναι εδώ σημαίνει ότι είναι καλός παίκτης . Είναι μικρός αλλά έχει εμπειρία . Αυτό είναι θέμα timing. Άμεσα δεν χρειαζόμαστε κεντρικό αμυντικό. Μακροπρόθεσμα όμως ίσως χρειαστούμε».


Για τα όσα έγιναν μετά τον αγώνα με τον Άρη (πριν και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου):

«Δεν έχω πρόβλημα με τους οπαδούς του Άρη που με αποδοκίμασαν. Οι οπαδοί έτσι είναι. Έχω πρόβλημα όμως με τους ανθρώπους που δουλεύουν. Όταν δουλεύεις κάπου, πρέπει να έχεις σωστή συμπεριφορά. Ως γνωστόν, όσοι είναι στην συνέντευξη Τύπου βρίσκονται στο χώρο επειδή εργάζονται. Άλλο οπαδός και άλλο επαγγελματίας . Πρέπει να ξεχωρίζουμε τους ρόλους…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: