ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Ευχέλαιο και γρ'ήγορα....

Ο Ισαάκ Μπεθέρα κατά τη διάρκεια πρωινής προπόνησης υπέστη εξάρθρημα ακρωμιοκλειδικής (ΔΕ) ώμου. Την Πέμπτη 10/12/2009, ο αθλητής θα υποβληθεί σε χειρουργική αποκατάσταση στην κλινική «Λευκός Σταυρός» από τον επικεφαλής του ιατρικού τημ κ. Κατσιφαράκη. Η πρώτη εκτίμηση του χρόνου αποκατάστασης του αθλητή είναι περίπου 45-60 ημέρες.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος αισθάνθηκε κάποιες μικρές ενοχλήσεις. Η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και ο Μπόσκο αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ε. Φερρέρα για τον αγώνα της Κυριακής.

Χωρίς φιλάθλους στη Λάρισα

Εκπρόσωποι του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ΠΑΕ βρέθηκαν σήμερα στη Λάρισα για την καθιερωμένη σύσκεψη μέτρων για τον αγώνα ΑΕΛ – Πανιώνιος.Τόσο ο Πανιώνιος, όσο και η Λάρισα, συμφώνησαν στην αμοιβαία ανταλλαγή εισιτηρίων, έτσι ώστε να βρεθούν φίλοι του Πανιωνίου την Κυριακή στη Λάρισα και φίλοι της Λάρισας στη Νέα Σμύρνη στο Β’ γύρο.Δυστυχώς ο Αστυνομικός Δ/ντης Λάρισας κ. Τσόλκας, επιδεικνύοντας μία ακατανόητη στάση αρνήθηκε –και μάλιστα σθεναρά- να επιτρέψει σε φιλάθλους του Πανιωνίου να βρεθούν στη Λάρισα την Κυριακή. Ο κ. Τσόλκας είπε στους έκπληκτους εκπροσώπους του Πανιωνίου ότι «Εγώ αποφασίζω και δεν δίνω εισιτήρια» (!) Κατόπιν των ανωτέρω δεν κατέστη δυνατό να παραληφθούν εισιτήρια και συνεπώς δεν θα υπάρχουν φίλοι του Πανιωνίου στη Λάρισα την Κυριακή.Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ευχαριστεί τη διοίκηση της ΑΕΛ για την άψογη στάση και τη συνεργασία της. Παράλληλα καταγγέλλει δημόσια τον Αστυνομικό Δ/ντη κ. Τσόλκα για την αδιάλλακτη και ακατανόητη στάση του, με την οποία απαγορεύει σε Έλληνες πολίτες την ελεύθερη μετακίνηση τους εντός της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: