ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

"Σκληρό" μάθημα στους υπερόπτες παίκτες μας

Ελπίζω η ήττα από την Καβάλα να "προσγείωση" ορισμένους μέσα στην ομάδα. Ορισμένους που πίστεψαν ότι ξαφνικά έγιναν... παικταράδες και συμπεριφέρονται με αγωνιστική υπεροψία που δεν ταιριάζει σε παίκτες του Πανιωνίου. Πριν μια εβδομάδα στο Αλκαζαρ χάσαμε δυο βαθμούς γιατί ο Τζαβέλας επέλεξε να εκτελέσει (ως νέος Κριστιάνο Ρονάλντο) απ' ευθείας φάουλ στις καθυστερήσεις, αντί να "φάει¨ το χρόνο με πάσα, η εξέλιξη ήταν να δεχθούμε την ισοφάριση.
Σήμερα μετά το 1-0 ο Κουμορτζί τρεις φορές αντί να δώσει πάσα σε αμαρκάριστους συμπαίκτες του θέλησε να μπει με τη μπάλα στα δίκτυα. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι τύχη. Ναι. Χρειάζεσαι όμως και μυαλό. Χρειάζεσαι ομαδικότητα. Σήμερα χάσαμε ένα ματς απο την υπεροψία και τον λανθάνοντα εγωϊσμό ορισμένων παικτών. Χάσαμε και από την λανθασμένη επιλογή του Εμίλιο Φερέρα να μην κάνει αλλαγή (όχι για την αλλαγή...) κάποιους παίκτες που πιστεύουν (κακώς, πολύ κακώς...) ότι έχουν πάρει τη φανέλα στο σπίτι. Εμίλιο για σφίξε λίγο τα λουριά. Τσακίρη για τράβα κανένα αυτί...


"Κομάντο" Σιδηρόπουλος

Με τη διαιτησία δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει πλέον. Ο Σιδηρόπουλος από το πρώτο λεπτό έδειξε τις προθέσεις του. Στο Α' ημίχρονο είναι ζήτημα αν παίξαμε 20 λεπτά μπάλα. και όμως ανέχθηκε τις καθυστερήσεις. Ενώ για να δώσει φάουλ στον Πανιώνιο έπρεπε να βγει... αίμα. Μετά δε το πέναλτι του Σκούφαλλη ένιωθα ότι αντιμετωπίζαμε την... Ρεάλ Μαδρίτης! Αποκορύφωμα το δεύτερο γκολ της Καβάλας είναι οφ σαίντ, καθώς όταν ο Ονουάτσι παίρνει τη μπάλα ο Ανδριόλας είναι εκτός θέσης, άρα χρειάζονται δυο παίκτες για να το καλύψουν. Δείτε το ΕΔΩ Ψιλά γράμματα θα μου πείτε. Σωστά. Χάσαμε γιατί κάποιοι στην ομάδα βλέπουν τη (ποδοσφαιρική) σκιά τους και νομίζουν ότι είναι το (ποδοσφαιρικό) τους μπόι!!!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εμίλιο Φερέρα): Ανδριόλας, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Καστελιόνε, Κουμόρτζι, Γουνδουλάκης (53’ Σκούφαλης), Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΕΡΕΡΑ

«Είναι δύσκολο όταν χάνεις στα τελευταία λεπτά. Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε βαθμούς στο τελευταίο λεπτό. Η δουλειά μου είναι να αναλύσω γιατί χάνουμε έτσι βαθμούς. Όταν αυτό συμβαίνει μέσα σε μια εβδομάδα κάτι συμβαίνει. Δεν κάνουμε σωστές επιλογές. Κάνουμε λάθος στις πάσες, στο «ένας με έναν». Και αυτά τα λάθη γίνονται στα τελευταία λεπτά. Δεν είχαμε προβλήματ με τη Καβάλα. Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά πριν το τελευταίο 15άλεπτο δεν είχαμε προβλήματα. Δυστυχώς δεν «σκοτώσαμε» τα ματς. Το ίδιο κάναμε και στη Λάρισα. Τώρα είναι η ευκαιρία να συνέλθουμε. Να γυρίσουμε 100% έτοιμοι. Και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη στα επόμενα ματς».


Δεν υπάρχουν σχόλια: