ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Δηλώσεις Εμίλιο Φερρέρα

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πανιώνιος Κόσμος» που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, ο Εμίλιο Φερρέρα μίλησε για τον προσεχή αντίπαλο του «Ιστορικού» και τον αγώνα που κλείνει τον Α’ γύρο του φετινού Πρωταθλήματος της Super League:

«Η Καβάλα μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μάλιστα θα έλεγα ότι είναι και η έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς προέρχεται από την Β’ Εθνική και παρά το γεγονός ότι έχει και πολλούς νέους παίκτες, έχει καταφέρει να είναι στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος. Παράλληλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Σμόλαρεκ, ενός καλού και ακριβού παίκτη και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι την ενδιαφέρει η συμμετοχή της στα πλέι οφ».
«Θα προσπαθήσουμε φυσικά για την νίκη. Με τον κόσμο στο πλευρό μας το πρόβλημα θα το έχει ο αντίπαλος. Θα είναι φανταστικό φυσικά αν δούμε και γεμάτο το γήπεδο».

Για τον προηγούμενο αγώνα με τη Λάρισα: «Πριν το ματς είχαμε πει ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά τον αγώνα όμως κανείς δεν ήταν ικανοποιημένος από αυτόν, γιατί όλοι πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Αυτό δείχνει ότι ο Πανιώνιος έχει φιλοδοξίες».

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Φερρέρα δημοσιεύονται στον «Πανιώνιο Κόσμο» του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: