ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Ο Μάριος Νικολάου στον "Πανιώνιο Κόσμο"

Ο Μάριος Νικολάου, αποτελεί μία σταθερή αξία στην μεσαία γραμμή του Πανιωνίου. Ο Κύπριος μέσος έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην ομάδα, να αποτελέσει μία πολύτιμη μονάδα και ουσιαστικά να είναι βασικό στέλεχος. Ο Μάριος μίλησε στον «ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ», τόσο για το φετινό πρωτάθλημα, όσο για τους στόχους της ομάδας, αλλά και για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι. Μεταξύ άλλων τόνισε:

Επόμενος αντίπαλος πλέον η ΑΕΚ στην Νέα Σμύρνη. Η Ενωση δείχνει ότι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, ενώ και οι παίκτες της είχαν απειλήσει την διοίκησή τους ότι δεν πρόκειται να αγωνιστούν. Αυτό πόσο εύκολο κάνει το έργο σας για την τελική επικράτηση;

Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα ότι η ΑΕΚ έχει εξωγηπεδικά προβλήματα και άρα είναι εύκολο το παιχνίδι. Αντιθέτως, το να έρθουν και να κερδίσουν τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη θα είναι γι αυτούς ότι καλύτερο αυτή την στιγμή. Αρα αντιλαμβάνεστε ότι θέλουν και αυτοί την νίκη για τους δικούς τους λόγους, όπως την θέλουμε και εμείς για τους δικούς μας και αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο.

Τι πρέπει να προσέξει ο Πανιώνιος, προκειμένου να καταφέρει να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς από αυτό το παιχνίδι και να ανέβει ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία;

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα πως είναι εύκολο παιχνίδι, πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να περάσουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού στον αγώνα και νομίζω ότι αν το καταφέρουμε αυτό θα πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Τόσο ο προπονητής, όσο και αρκετοί συμπαίκτες σου, αποφεύγουν να μιλήσουν ξεκάθαρα για τους στόχους που μπορεί να έχει φέτος η ομάδα. Εσύ τι έχεις να πεις γι αυτό;

Εγώ έμαθα τώρα δυόμιση χρόνια που είμαι στην ομάδα, ότι όταν ο Πανιώνιος δεν τερματίσει σε μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, είναι αποτυχία. Γι αυτό κι εγώ, αλλά και όλη η οικογένεια του Πανιωνίου, δεν θέλουμε να έχουμε μία αποτυχημένη χρονιά. Αρα και εσείς καταλαβαίνετε τους στόχους μας.

Αν δεν κάνω λάθος, λήγει το συμβόλαιό σου το καλοκαίρι του 2010. Εσύ τι σκέφτεσαι γι αυτό και αν φυσικά θέλεις να παραμείνεις στις τάξεις του Πανιωνίου.

Ναι τελειώνει το συμβόλαιό μου αυτό το καλοκαίρι. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Πανιώνιος. Όταν έρθει η ώρα θα το κοιτάξουμε και αυτό. Προς το παρών όμως προέχει η ομάδα και η πορεία της και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Ο κόσμος με την στάση που έχει κρατήσει φέτος, έχει καταφέρει να βοηθήσει, ή υπάρχουν και στιγμές που σας έχει αγχώσει;

Η παρουσία του κόσμου είναι πάντα θετική και μέσα στην Νέα Σμύρνη και κυρίως, στα εκτός έδρας παιχνίδια, άσχετα αν έρχονται ένας ή δύο ή εκατό. Εμείς τους νοιώθουμε δίπλα μας και με την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω που μας ακολουθούν παντού και δεν μας αφήνουν ποτέ μόνους. Οσο για το αν μας αγχώνουν, νομίζω η ιστορία και μόνο του Πανιωνίου είναι αρκετή για να μας κάνει να καταλαβαίνουμε που αγωνιζόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε.

Το μόνο άγχος που μας προκαλούν, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, είναι αν θα καταφέρουμε να τους ευχαριστήσουμε και να τους κάνουμε χαρούμενους σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην φεύγουν από το γήπεδο απογοητευμένοι που και πάλι αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο και δείχνει πως μόνο θετική, απ’ όλες τις πλευρές μπορείς να χαρακτηρίσεις την παρουσία του κόσμου του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: