ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Τα κατάφερε ο Δαλούκας... Μπράβο του!


Ο Θεσσαλός διαιτητής Δαλούκας έκανε ότι μπορούσε και έτσι η Λάρισα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Το καμάρι του Βασσάρα έδωσε... "ρεσιτάλ" στο Β' ημίχρονο και το μόνο πο του έλειπε ήταν να βάλει βσσινί φανέλα. Δεν πειράζει. Χάσαμε δυο βαθμούς, που θα τους καλύψουμε στα επόμενα ματς. Πάντως η "κλάψα" του Ουζουνίδη όλη την εβδομάδα έπιασε τόπο.
Η ομάδα παρά τις σημαντικές απουσίες της στάθηκε πολύ καλά και ουσιαστικά "χάρισε" την ισοπαλία στην ΑΕΛ. Ιδιαίτερα στις καθυστερήσεις η απερισκεψία του Τζαβέλα που αντί να κάνει το φάουλ με πάσα (και έτσι να "φάμε" τον χρόνο), επιχείρησε να σκοράρει (!!!!) με αποτέλεσμα στην αντεπίθεση να δεχθούμε την ισοφάριση, δείχνει ότι πρέπει να βάλουμε τα μυαλά μας μέσα στο κεφάλι. Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα...
Τα γκολ του Ιστορικού πέτυχε ο Φανούρης Γουνδουλάκης στο Β' ημίχρονο.
Πανιώνιος:
Ανδριόλας, Λάτκα, Μανιάτης, Όμο, Τζαβέλας, Νικολάου, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σκούφαλης (Κοντοές 68'), Καστελιόνε, Ριέρα (Αναστασόπουλος 95').

Δηλώσεις Εμίλιο Φερέρα


«Θα έλεγα ότι ο ένας βαθμός είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς. Αλλά, όταν βλέπουμε το πώς εξελίχθηκε το ματς, μένουμε με την πικρία. Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε πολλές επικίνδυνες φάσεις κυρίως στις αντεπιθέσεις κι εκεί που μπορούσαμε, δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς. Στις φάσεις που η ΑΕΛ έγινε επικίνδυνη κάναμε πολλά λάθη από τεχνικής πλευράς, με συνέπεια να δημιουργηθούν προβλήματα για την άμυνά μας. Όπως από κάθε ματς έτσι κι από αυτό, θα πάρουμε χρήσιμα συμπεράσματα για να βελτιωθούμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά και την αντίδραση των παικτών μου σε ένα γήπεδο που δεν ήταν στην καλύτερή του κατάσταση. Κυρίως είμαι ευχαριστημένος από παίκτες, που είχαν μέχρι σήμερα μικρό χρόνο συμμετοχής, όπως ο Γουνδουλάκης, ο Ανδριόλας και ο Σκούφαλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: