ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 29 Ιουνίου 2007

Στ. Κούπας: "Ναι στο αθλητικό κέντρο του Πανιωνίου"

Έκτακτη σύσκεψη της ολομέλειας του Δημοτικού Συνδυασμού του Στάθη Κούπα με συμμετοχή των Προέδρων και μελών των Τοπικών Οργανώσεων Ελ. Βενιζέλου και Άνω Νέας Σμύρνης της Ν.Δ., πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου. Με ομόφωνη απόφαση η δημοτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας «Νέα Σμύρνη-Νέα Σελίδα-Στάθης Κούπας», λέει ΝΑΙ στην κατασκευή του νέου γηπέδου του Πανιωνίου και λέει επίσης ΝΑΙ στην κατασκευή των απαραίτητων για τη χρηματοδότηση του έργου εμπορικών χρήσεων, όπως αυτές προβλέπονται και εφόσον όλες οι νόμιμες διαδικασίες έχουν τηρηθεί.
Όπως τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης Στάθης Κούπας «Ζητάμε από τον Πανιώνιο να προχωρήσουμε σταθερά και βήμα-βήμα, ώστε να ενημερωθούμε καλύτερα και να γίνει γνωστό το νομικό πλαίσιο που θα διέπει τις σχέσεις όλων των πλευρών. Οι πολίτες της Ν.Σμύρνης, αλλά και οι φίλαθλοι του ιστορικού Πανιωνίου πρέπει να καταλάβουν ότι εμείς ως παράταξη ενημερωθήκαμε για τα σχέδια του έργου, μόλις 15 ημέρες πριν. Γι αυτό και είχαμε ζητήσει την αναβολή του ψηφίσματος στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, για να έχουμε καλύτερη ενημέρωση. Ενημέρωση που και σήμερα δεν είναι πλήρης. Σε κάθε περίπτωση όμως –και αυτό το είχαμε τονίσει και τότε, το τονίζουμε και τώρα- η παράταξη μας είναι θετική στην προοπτική ανέγερσης ενός αθλητικού πολυχώρου και στις απαραίτητες εμπορικές χρήσεις που χρειάζονται για την χρηματοδότηση του έργου.
Δεν θα μπορούσαμε να πούμε όχι σε ένα έργο που θα αναπτύξει τον αθλητισμό στην πόλη μας, αλλά και θα φέρει νέες θέσεις εργασίας.
Για εμάς η ανάπτυξη καταστημάτων και εμπορικών χρήσεων δίνει μία αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή, αλλά και γενικότερα στην πόλη. Παράλληλα με τα υπόλοιπα καταστήματα που ήδη υπάρχουν, πιστεύουμε πως η προστιθέμενη αξία της πόλης θα αυξηθεί.»
Εκτός από το κ. Κούπα, πολλοί από τους παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους ή μέλη των Τ.Ο. της ΝΔ οι οποίοι υπερθεμάτισαν για την κατασκευή του νέου γηπέδου και τόνισαν την αντίθεση τους σε κάθε οικονομική ανάμειξη του Δήμου στο όλο έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: