ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007

Γ.Δέδες: "Αναγκαιότητα το αθλητικό κέντρο"

Αναγκαιότητα χαρακτήρισε για τον Πανιώνιο την κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου ο γενικός αρχηγός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης, Γιώργος Δέδες, μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6.
«Μπορούμε να φτάσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο εκεί που ήταν παλιά. Έχουμε την στήριξη ανθρώπων που έχουν όραμα, όπως ο κ. Τσακίρης. Μπαίνουν οι βάσεις για αυτό που όλοι θέλουμε να πετύχουμε. Το αθλητικό κέντρο και το νέο γήπεδο θα φέρουν αποτελέσματα άμεσα, σε ένα-δύο χρόνια». Το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Σμύρνης, όπως και αρκετοί καταστηματάρχες αντιδρούν στην δημιουργία του γηπέδου, όμως ο βετεράνος άσος των «κυανέρυθρων» μιλάει για εκσυγχρονισμό της πόλης στα ευρωπαϊκά πρότυπα: «Πρέπει να γίνουμε όπως οι ευρωπαϊκές χώρες. Όταν ήθελαν να κάνουν τη πλατεία πεζόδρομο, όλοι αντιδρούσαν. Τώρα λένε μακάρι να είχε γίνει ολόκληρη η πλατεία πεζόδρομος».
Επίσης υποστήριξε ότι με την κατασκευή του γηπέδου θα ανέβει η αξία της πόλης και κυρίως των ακινήτων που βρίσκονται γύρω από το τωρινό γήπεδο του Πανιωνίου. Θεώρησε επίσης λογικές τις αντιδράσεις κάποιων, αλλά φάνηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια των επαφών βασιζόμενος στη κατάλληλη ενημέρωση: « Έχω και εγώ μαγαζί στη πλατεία και πιστεύω ότι θα ανέβει η αξία του. Θα έρθουν επιχειρηματίες, κόσμος, θα γεμίσει ξανά η πλατεία. Είναι λογική η πρώτη αντίδραση όσων δεν ξέρουν τι θέλουμε να κάνουμε. Νομίζουν ότι θα κάνουμε εμπορικά καταστήματα, όπως στο Φάληρο ή στη Γλυφάδα».
Παράλληλα τόνισε ότι το αθλητικό κέντρο είναι απαραίτητο για κάθε ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και κυρίως για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που φημίζεται για τα φυτώρια της: «Παλιά όποιος είχε ταλέντο έπαιζε. Δεν είχε αθλητική παιδεία. Τώρα τα παιδία είναι μορφωμένα και έχουν αυτή την παιδεία. Το αθλητικό κέντρο θα είναι έτοιμο μέχρι το Σεπτέμβρη και τότε ο Πανιώνιος θα βγάλει ξανά μεγάλα αστέρια».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, στάθηκε στην αδυναμία του Πανιωνίου στην τελική προσπάθεια. «Αν είχαμε κάποιον παίκτη που θα σκόραρε με ευκολία, η θέση του Πανιωνίου θα ήταν ακόμα υψηλότερη μέσα στην βασική πεντάδα».

Πηγή: www.pgss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: