ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007

Οχι κύριε Ρεχάγκελ δεν θα σας κάνουμε τη χάρη....

Ποιος είναι προπονητής και ποιος... διερμηνέας;

Για μια ακόμη φορά ο προπονητής - μάνατζερ-τουρίστας Οτο Ρεχάγκελ έδειξε για ποιο λόγο (παρά την ηλικία του...) παραμένει στον πάγκο της ομάδας, που πολλοί (ατυχώς...) αποκαλούν "Εθνική Ελλάδος". Για να προωθεί παίκτες. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο από το www.goalday.gr για να καταλάβετε (επιτέλους...) ποιο είναι το κριτήριο του κυρίου Οτο για το ποιοι θα παίζουν στην ομάδα του: "Η Νυρεμβέργη έχει τον Νίκο Λυμπερόπουλο ως βασικό μεταγραφικό της στόχο και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να τον κάνει δικό της. Φτάνοντας ακόμα και στον Οτο Ρεχάγκελ, που όπως αποκάλυψε η «Βild» -στην τοπική έκδοση, όπου από τις τρεις σελίδες που αφιερώνει στη Νυρεμβέργη, έχει το θέμα «Λύμπε» στη μιάμιση με τεράστια φωτό του παίκτη μαζί με τον Πίρλο- μίλησε στον 31χρονο επιθετικό και τον προέτρεψε να «μετακομίσει» στη Γερμανία! Μαζί με τον προπονητή μας Χανς Μάγιερ είχαμε μια πολύωρη συζήτηση με τον Οτο Ρεχάγκελ, από τον οποίο ζητήσαμε να μας βοηθήσει στην υπόθεση Λυμπερόπουλου. Ο Λυμπερόπουλος θέλει οπωσδήποτε να έρθει στη Νυρεμβέργη, γιατί όνειρό του είναι να παίξει εκτός Ελλάδας» αποκάλυψε στη γερμανική εφημερίδα ο αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Μάρτιν Μπάντερ. Βέβαια, η εμπλοκή του Ρεχάγκελ στην υπόθεση είναι καθαρά συμβουλευτική. Η Νυρεμβέργη έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Λυμπερόπουλο -γι αυτό άλλωστε και επιμένει- και ζήτησε από τον Γερμανό να προτρέψει τον Μεσσήνιο ώστε να απαιτήσει με πιο δυναμικό τρόπο μεταγραφή.
Η μεταγραφή της ΑΕΚ!Το «κλειδί» στην υπόθεση φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του επιθετικού -του «δυνατού» ονόματος που ζητείται, άρα όχι του Λαριβέι- που θα κάνει η ΑΕΚ. Μόλις η Ενωση βρει τον παίκτη που θέλει για την επίθεσή της, θα ανοίξει το δρόμο για τη μεταγραφή του Λυμπερόπουλου. Κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο Μπάντερ: «Η ΑΕΚ πήρε πρόσφατα τον Ριβάλντο και ψάχνει επιθετικό σε Γαλλία και Ισπανία. Οταν τον βρει, η υπόθεση του Λυμπερόπουλου αναμένεται να τελειώσει πολύ σύντομα».
Ο αθλητικός διευθυντής των Γερμανών βρίσκεται αυτήν την περίοδο για διακοπές στην Ισπανία, αλλά δεν σταματά να ασχολείται με την υπόθεση. Βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Νικολαϊδη, ώστε με την επιστροφή του στη Γερμανία (αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας) να κλείσει το θέμα. «Ασχολούμαστε και με την περίπτωση του Στρέλερ της Στουτγκάρδης, όμως ο Λυμπερόπουλος παραμένει ο μεγάλος μας στόχος. Οντως, ο Ρεχάγκελ τον συμβούλεψε να έρθει σε εμάς. Είναι άλλωστε κάτι που το θέλει πολύ και ο ποδοσφαιριστής γι αυτό και περιμένουμε» παραδέχτηκε και στην ιστοσελίδα Sport 24".



Ε λοιπόν κύριε Ρεχάγκελ η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν θα σας κάνει τη χάρη. Δεν θα δώσει τον Νίκο Σπυρόπουλο στον Ολυμπιακό για να τον βάζετε στην ομάδα σας. Οχι δεν θα σας κάνει τη χάρη. Υπάρχουν άλλοι παίκτες για να κάνετε μανατζεριλίκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: