ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 26 Ιουνίου 2007

Κάθε κατεργάρης στο πάγκο του. Εδώ και τώρα δημοψήφισμα!

Αρχίζω να πιστεύω ότι οι αφρικανικές θερμοκρασίες που επικρατούν επηρεάζουν την σκέψη ορισμένων. Μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Σμύρνης είχα γράψει για την "θλιβερή τοπική αριστερά" που μόνο αρνείται και δεν έχει προτάσεις. Ερχεται όμως η τοπική πολιτική κίνηση Ν. Σμύρνης του Συνασπισμού να καταθέσει δημοσίως τις απόψεις της. Σε ανακοίνωση αφού αρχικά υπογραμμίζει: "Συμφωνήσαμε για την αναγκαιότητα ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου που να καλύπτει τις ανάγκες του ερασιτέχνη Πανιωνίου στον οποίο αθλούνται εκατοντάδες παιδιά του Δήμου μας καθώς και της ΠΑΕ. Εκφράσαμε τη πλήρη αλληλεγγύη μας στον ιστορικό σύλλογο ως προς αυτό το αίτημα τους, που θεωρούμε ότι είναι και αίτημα πολλών κατοίκων της πόλης μας και συμβαδίζει με τη θέση μας για μαζικό ερασιτεχνικό αθλητισμό της νεολαίας σαν απάντηση στα ναρκωτικά και την αποβλάκωση των Μ.Μ.Ε". Στη συνέχεια υποστηρίζει: "Εκφράσαμε τη κάθετη διαφωνία μας στη πρόταση για «εμπορικό κέντρο» με εμπορικές χρήσεις 12.000 τμ και 4.000 τμ γραφείων σε όγκο και επιφάνειες σε ένα χώρο χαρακτηρισμένο σαν αθλητικό από τις πολεοδομικές διατάξεις γιατί θα αποτελέσει υποβάθμιση της καρδιάς της πόλης περιβαλλοντικά , κυκλοφοριακά, θα πλήξει τις υπάρχουσες εμπορικές δραστηριότητες της πόλης μας και θα υποβαθμίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη.
Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο να εμμείνει στην απόφαση του και να βρεί κάθε πρόσφορο τρόπο ώστε το αθλητικό έργο να γίνει χωρίς το «εμπορικό κέντρο». Σε περίπτωση άρνησης από μεριάς της ιδιωτικής χρηματοδότησης, ας προχωρήσει η δημιουργία του νέου αθλητικού κέντρου από τον Δήμο.
Καλούμε τους κατοίκους της πόλης μας να κινητοποιηθούν και να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους".


Δηλαδή σε απλά (πολύ απλά...) ελληνικά ο τοπικός Συνασπισμός προτείνει: ή να φτιάξει ο Τσακίρης ένα αθλητικό κέντρο 60 εκατομμυρίων ευρώ όπου θα προπονούνται τα παιδιά της πόλης, θα έχουμε μαζικό λαϊκό αθλητισμό, αλλά χωρίς εμπορικές χρήσεις. Δηλαδή να κάνουμε... σοσιαλιστική τη Νέα Σμύρνη, αλλά με τα λεφτά του Τσακίρη ή να διαθέσει ο Δήμος της Νέας Σμύρνης (κατ' επέκταση οι πολίτες της Νέας Σμύρνης) ένα ποσό περί τα 60 εκατομμύρια ευρώ για να κατασκευαστεί ένα γήπεδο που θα αγωνίζεται (μεταξύ άλλων...) μια ΠΑΕ, μια εταιρία δηλαδή (όπου θα έχει κέρδη από εισιτήρια, χορηγούς κ.λ.π.). Να πληρώνει για 100 (και βάλε...) χρόνια ο πολίτης της Νέας Σμύρνης κάτι που θέλει να "χρεωθεί" (και να πληρώσει...) ο Τσακίρης. Τόσο καλά, τόσο... αριστερά!


Λοιπόν επειδή αύριο μπορεί να βγάλει ανακοίνωση το τοπικό Πασόκ ή τοπική ΝΔ ή το τοπικό ΚΚΕ και πάει λέγοντας, θα πρότεινα στον φίλο Δήμαρχο Γιώργο Κουτελάκη να διοργανώσει τοπικό δημοψήφισμα για το θέμα του νέου πολυδύναμου αθλητικού κέντρου του Πανιωνίου. Εκεί δημόσια και καθαρά μπροστά στους πολίτες της Νέας Σμύρνης όλοι θα πουν την άποψή τους, χωρίς υπεκφυγές και φυσικά χωρίς την "κάλυψη" κάποιου δημοτικού συμβουλίου που κανείς δεν παρακολουθεί.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: