ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 6 Ιουνίου 2007

Πάλαιψε, αλλά έχασε...

Εδειξε τα δόντια του, πάλεψε σαν θηρίο σε μία καυτή έδρα, κέρδισε τον θαυμασμό όλων, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Πανιώνιος Forthnet με μία εμφάνιση με την οποία άξιζε τη νίκη απέναντι στον Αρη, ηττήθηκε στα... σημεία με 84-82 και πλέον θα αναζητήσει τη νίκη ισοφάρισης το ερχομενο Σάββατο στο γήπεδο του Ελληνικού στη σειρά των μικρών τελικών της Α1. Ο Πανιώνιος Forthnet αν και προηγήθηκε με 10 πόντους διαφορά μετά από ένα καταπληκτικό δεύτερο δεκάλεπτο, δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση και κυρίως την φοβερή ευστοχία του Αρη από τη γραμμή του τρίποντου και στο φινάλε, παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των παικτών του Λούκα Παβίτσεβιτς υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ήττα. Παρά την ήττα όμως οι "κυανέρυθροι πάνθηρες" απέδειξαν ότι έχουν τα στοιχεία που απαιτούνται για μία εκτός έδρας νίκη επί του Αρη σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια της σειράς των μικρών τελικών. Τα δεκάλεπτα: 21-15, 34-44, 55-52, 84-82
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ FORTHNET: Καυκής 2, Μίλκοβιτς 8 (1)), Περπέρογλου 14 (2), Ντόιτσιν 2, Αρσλάν 8 (1), Αγγελόπουλος 8, Ουΐνστον 24 (2), Ντραγκοΐλοβιτς, Χάτσον 16 (1).

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών


Ο προπονητής του Πανιώνιος Forthnet Λούκα Παβίτσεβιτς δεν μπορούσε να κρύψει τη στεναχώρια του για την ήττα αλλά ζήτησε... άμεση απάντηση με νίκη στον 2ο αγώνα του Σαββατου. "Θέλουμε να συγχαρούμε τον Άρη για μία πολύ σημαντική νίκη. Συμμετείχαμε όλοι σε ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι όπου προσπαθήσαμε να πάρουμε μία νίκη από τον Άρη, βλέποντας το γεγονός αυτό, ως ευκαιρία, με τον Άρη να προέρχεται από μια σειρά δύσκολη με τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με μας, που είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε τους παίκτες μας", δήλωσε αρχικά ο Μαυροβούνιος τεχνικός προσθέτοντας: "Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος είχε την ποιότητα του παιχνιδιού και στην άμυνα και στην επίθεση, στοιχείο απαραίτητο για τη νίκη, μέσα στην Θεσσαλονίκη. Αν και περιμέναμε στο δεύτερο ημίχρονο την αυξημένη αποφασιστικότητα των παικτών του Άρη, για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, εμείς δεν καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε. Στη συνέχεια ξαναπήραμε τον έλεγχο ώστε να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε ένας πολύ σημαντικός αγώνας και από τις δύο ομάδες. Κάποιες στιγμές στην άμυνα ήταν άσχημες προς το τέλος. Έτσι στα τελευταία ταραχώδη λεπτά, ήμασταν πίσω και χάσαμε. Εμείς έχουμε το επόμενο παιχνίδι στην Αθήνα, όπου αν θέλουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας θα, πρέπει να κερδίσουμε".
Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Αγγελόπουλος δήλωσε: "Ήρθαμε να παίξουμε σήμερα σε μια δύσκολη έδρα και με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό χάρη στην καλή άμυνα και είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν τα καταφέραμε και ο Άρης, ήταν καλύτερος. Από ένα σημείο και μετά μίλησε και η έδρα. Ότι έγινε, έγινε και πλέον πάμε για το 1-1".

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (19:00) ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ "1-1".

Δεν υπάρχουν σχόλια: