ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 13 Ιουνίου 2007

Ολοι στο ελληνικό για το "2-2"

Οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Δ.Σ. του Πανιώνιου ΓΣΣ και της ΠΑΕ Πανιώνιος καλούν όλους τους φιλάθλους του Πανιωνίου να παρευρεθούν το Σάββατο και ώρα 19:00 στο κλειστό του Ελληνικού και να βοηθήσουν με την παρουσία τους την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου που αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Άρη. Στόχος της ομάδας μπάσκετ είναι να κατακτήσει την 3η θέση του Πρωταθλήματος που οδηγεί στη Euro League της επόμενης περιόδου. Η παρουσία όλων των φιλάθλων επιβεβλημένη!

Ηττα στο Αλεξάνδρειο

Οι πολύ σημαντικές απουσίες των δύο πλέι-μέικερ της ομάδας Καυκή και Αρσλάν εμπόδισαν τον Πανιώνιο Forthnet από το να διεκδικήσει τη νίκη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο απέναντι στον Αρη στον 3ο μικρό τελικό των πλέι-οφ. Οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν με 65-57 και πλέον σκέφτονται τον 4ο αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Ελληνικό στοχεύοντας στην ισοφάριση στις νίκες και στη διεκδίκηση της 3ης θέσης που οδηγεί στην Ευρωλίγκα μέσω του 5ου και τελευταίου αγώνα της σειράς. Τα δεκάλεπτα: 17-14, 32-26, 53-40, 65-57.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ FORTHNET: Μίλκοβιτς, Βασιλόπουλος 5, Περπέρογλου 5, Ντόιτσιν, Χατζής 4, Αγγελόπουλος, Ουίνστον 21, Ντραγκοίλοβιτς 4, Χάτσον 18.

Δηλώσεις Λούκα Παβίσεβιτς

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και στα λάθη απέδωσε την ήττα ο προπονητής του Πανιώνιος Forthnet Λούκα Παβίτσεβιτς ο οποίος δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον Άρη για μία πολύ σημαντική νίκη. Για μία ακόμη φορά ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη αλλά και πάλι δεν τα καταφέραμε. Όταν παίζεις με μια ομάδα σαν τον Άρη πρέπει να λάβεις υπόψη σου πολλά πράγματα γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν πρέπει να υποκύπτεις στην πίεση, αλλά εμείς σε ορισμένα σημεία χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στην επίθεση και κάναμε αρκετά λάθη. Δεν μπορώ να πω ότι δεν ξεκιήσαμε δυνατά, αλλά όταν παίζεις με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο αυτό δεν είναι αρκετό. Ελπίζω να βρούμε ότι μας έλειπε σήμερα για να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι που χρειαζόμαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: