ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

"Δανεικός" στην Πενιαρόλ ο "Λόλο"

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει το δανεισμό του Φαμπιάν Εστογιανόφ στην Πενιαρόλ του Μοντεβιδέο για ένα χρόνο.

Είναι μια απόφαση που γνωρίζουμε ότι θα δυσαρεστήσει τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Υπαγορεύεται όμως από την ανάγκη να μειωθεί το ετήσιο έλλειμα της εταιρείας, καλυπτόμενο πάντα από τον κύριο μέτοχο, από τα τεσσεράμισι περίπου εκατομμύρια ευρώ σε ενάμισι.

Δυστυχώς, καμία από τις αποφάσεις που οδηγεί σ’ αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι ευχάριστη. Έχουμε όμως την ευθύνη να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα του Πανιωνίου.

Είναι αυτονόητο ότι η μείωση του προϋπολογισμού δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για κανέναν. Οι αγωνιστικοί στόχοι του Πανιωνίου, βάσει των οποίων θα κριθούμε ως διοίκηση, είναι πάντα υψηλοί.

Ευχαριστούμε το Φαμπιάν που μας διευκόλυνε σ’ αυτή τη δύσκολη και μεταβατική χρονιά. Παραμένει μέλος της οικογένειας του Πανιωνίου, έχοντας αποδείξει με πράξεις την αγάπη του για την ομάδα. Τον περιμένουμε πίσω τον Ιούνιο του 2011.

Σχόλιο: 1) "Δικαιώθηκε" ο τίτλος του σημερινού "Π.Κ."... Μόνο που ο Φαμπιάν επιστρέφει "δριμύτερος στην... Πενιαρόλ!
2) Στόχος είναι να μειωθεί το έλλειμα (ωχ βλέπω να έρχεται ΔΝΤ και στον Πανιώνιο...). Σωστά. Γιατί να μην μειωθεί με έναν άλλο τρόπο. Να κρατήσουμε τους παίκτες που έχουμε και να μην κάνουμε μεταγραφές. Να πείτε ξεκάθαρα στον κόσμο του Πανιωνίου: "Κύριες & κύριοι φέτος δεν θα κάνουμε καμία μεταγραφή γιατί υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. θα πορευθούμε με την ομάδα και τους παίκτες που έχουμε...". Δεν θα ήταν καλύτερο; Είμαστε Πανιώνιοι για πολλά περισσότερα και σημαντικότερα από μια μεταγραφή ή ακόμα και έναν τίτλο!!!
3) Καλή η μείωση του ελλείματος και σωστή για την οικονομική βιωσιμότητα της ΠΑΕ, αλλά πως θα αυξηθούν τα κέρδη; Εκτός από "μάζεμα" & λιτότητα χρειάζεται και ανάπτυξη. Πως θα πωληθούν διαρκείας, φανέλες κ.λ.π. όταν "δανείζεις" τον πιο εμπορικό σου (πλέον...) παίκτη; Πως;

Δεν υπάρχουν σχόλια: